Premier League
Premier League

Sats på disse lagene

Portugisisk dobbel på langoddsen i dag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 23. januar, frist kl. 19.25:
10 Maritimo - Leixões H 1,80
19 Belenenses - Benfica B 1,50

Totalodds: 2,70

Gjestene uten sin toppscorer
Portugisisk liga. Maritimo åpnet sesongen med to tap for ordinær motstand. Siden er det kun Sporting og Benfica som har blitt for sterke i seriespillet. Røk hjemme for svake Rio Ave i ligacupen forrige helg. Mangler Olberdam (m) og Diawara (a).

Gjestene har måttet se nasjonens tre storklubber innta pallplassene etter 0-4-1 på de fem seneste. Før det har sesongen vært en sammenhengende opptur. Toppscorer Wesley var med i troppen som ble presentert onsdag, men er siden blitt solgt til rumenske Vaslui. Ellers ingen store problemer.

Leixões har mistet den fine flyten, og skal nok få det tøft med å finne tilbake uten sin brasilianske storscorer. Wesley har stått for 7 av 17 scoringer hittil. Vi tror poengene blir igjen på Madeira.

Bunn mot topp
Belenenses har slått bunnrivalene Trofense og Rio Ave i løpet av de tre siste seriekampene, og ligger dermed på riktig side av streken med ett poengs margin. Et par fravær i troppen, Kiko (f) og Saulo (a) er debutklare.

Benfica tapte sist ligakamp for tre uker siden. I mellomtiden har det blitt suksess i to cuper for serielederne, inkludert 1-0-seier over nettopp Belenenses. Vant også det omvendte ligamøtet med dagens motstander. Sidnei (f) er fortsatt ute, Amorim (m) tilbake igjen.

Vertene har til gode å ta poeng fra topplagene så langt. Vi tror trenden fortsetter mot det beste av dem her.

Vurdert av Magnus Wattne