Jose Mourinho  (Foto: MATTEO BAZZI/EPA)
Jose Mourinho (Foto: MATTEO BAZZI/EPA)

Mourinho saksøker aviser

Nekter for å ha hånet Inters tre seriegull - mener han er feilsitert.

Italienske medier rapporterer at Inter-trener José Mourinho fikk et raserianfall da laget hans tapte for Atalanta og at han i sinne skal ha hånet lagets tre foregående seriegull.

- Den første tittelen vant dere via sekretariatet, den andre fordi det ikke fantes motstand og den tredje i det siste minuttet. Dere er et skitlag, fortalte Mourinho spillerne sine på trening dagen etter tapet - ifølge La Stampa, La Repubblica og Tuttosport, melder Aftonbladet.

Slike ord er følsomme og inneholder den samme retorikken Juventus-fansen bruker når de forskøker å devaluere verdiene av Inters titler.

Og sitatet får «the special one» til å se rødt: Nå skal Mourinho saksøke de tre avisene.

- Mourinhos advokat har ringt til La Stampa, La Repubblica og Tuttosport torsdag og fortalt at de kommer til å bli saksøkt. Det er ikke Inter som reagerer, men Mourinho selv, sier en kilde i klubben.

- Spillerne har verken bekreftet eller nektet for det. Det vi vet er at han samlet sammen laget og skjelte de ut for deres innstilling i Bergamo. Men om han sa det der vet vi ikke, sier kilden ifølge Aftonbladet.

Se målene i Inters begredelige tap for Atalanta her:

283279