carlsen_680 (Foto: TV 2)
carlsen_680 (Foto: TV 2)

Audun (29) ble mishandlet av Boy George

Audun Carlsen fortalte detaljert om overgrepene eksklusivt i Tabloid på TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

30. april 2007 opplevde Audun Myrås Carlsen marerittet da 80-tallsikonet Boy George og en annen mann lenket ham fast og mishandlet ham på det groveste.

Boy George ble dømt til 15 måneders fengsel for å ha sperret inne og mishandlet nordmannen.

Audun Carlsen fortalte sin historie eksklusivt på aktualitetsprogrammet Tabloid på TV 2 torsdag.

Ville ha sex

Boy George og Carlsen kom i kontakt via nettsiden «Gaydar» hvor Carlsen annonserte seg selv som modell. Første gang de møttes var i januar i fjor. Boy George skulle ta bilder av Carlsen iført klær fra popikonets kleskolleksjon.

Etter fotograferingen ville George ha sex med Carlsen, men det ønsket ikke nordmannen.

boy george 2_680 (Foto: Joel Ryan, © JR EJB**LON**)
boy george 2_680 (Foto: Joel Ryan, © JR EJB**LON**)
- Han ble veldig snurt da jeg avviste ham, sier Carlsen.

I ettertid sendte Boy George flere mail til Carlsen. Han ga ham komplimenter og ba ham om å komme tilbake, men la ikke skjul på at han var skuffet over at Carlsen hadde avvist ham.

Hele programmet kan man se på TV 2 Sumo(betalingstjeneste)

- De hoppet på meg

- I april sendte han meg en mail hvor han unnskyldte oppførselen sin, og hvor han spurte om jeg ville komme tilbake for å ta flere bilder. Når en person unnskylder seg, kan ikke jeg se noe galt i å gi ham en sjanse til, så jeg møtte opp igjen, sier Carlsen.

I begynnelsen gikk alt greit, og de satt et par timer og pratet om hvordan fotograferingen skulle gjennomføres.

Etter tre timer sa George at han skulle ut og kjøpe sigaretter og melk. Fem minutter etter kom han tilbake. Audun Carlsen ble bedt om å komme inn på soverommet.

- Da jeg gikk inn på soverommet sto det en annen mann der, og begge to hoppet på meg. De slo meg og fikk meg ned på gulvet. Boy George satt over meg mens han slo og skrek ydmykende ting, sier Carlsen.

Den andre mannen hadde ifølge Carlsen en mer passiv rolle, og hjalp til med å holde ham nede mens Boy George slo.

- Aldri vært så redd

Senere slepte de to mennene ham over gulvet og opp i sengen. Der lenket de ham fast med håndjern som var boltet til veggen.

- Det som gikk gjennom hodet mitt på det tidspunktet er så personlig. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Det var forferdelig vondt og jeg var sikker på at jeg aldri skulle få komme ut i live, sier en gråtkvalt Carlsen.

- Du var sikker på at han kom til å drepe deg?

- Ja.

Klarte å rømme

Etter en stund gikk Boy George ut av rommet.

- Han gikk rundt og skrek og var helt sprø, sier Carlsen, som på dette tidspunktet febrilsk prøvde å komme seg løs.

Da George kom tilbake hadde han med en boks med kjettinger og sexleketøy.

- Gud vet hva han skulle bruke det til, sier Carlsen.

Omsider klarte han å komme seg ned på gulvet. Da slo George løs på ham med metallkjettinger. Til tross for at han gjentatte ganger ble slått over hele kroppen med kjettingene, klarte han å komme seg bort til døren.

- Det var ikke enkelt å få opp døren fordi den var låst med tre låser. Og mens jeg prøvde å komme meg ut sto han og pisket løs på meg med metallkjettinger.

Løp ut på gaten

Kun iført underbukse og t-skjorte kom Carlsen seg til slutt ut på gaten hvor han ropte om hjelp. Da kom det en annen mann til unnsetning og ringte politiet.

Boy George ble arrestert én time etter. Selv ble han fraktet ned til politistasjonen hvor han satt tolv timer i avhør. Nordmannen hadde piskemerker i nakken og på ryggen, og på armene hadde han kutt etter kjettingen.

- Det ble ingen varige skader, men det er jo heller ikke det som har vært det verste i denne saken. Skadene har jo blitt bra igjen, men det har vært veldig tøft, sier Carlsen.

Truet av fansen

Saken har blitt en stor sak i media, men også Boy Georges fans har reagert. Carlsen har mottatt trusler, og disse blir politietterforsket.

- Føler du deg utrygg?

- Jeg har bestemt meg for at dette ikke skal ødelegge livet mitt, men ja, jeg føler meg utrygg. Jeg føler at jeg hele tiden må seg meg over skulderen.

Carlsen ventet i ett og et halvt år før saken kom opp for retten. Han var lenge usikker på om han ville klare å komme seg gjennom denne perioden. Han sier ventetiden har vært lang, og at han han fryktet å ikke bli trodd.

- Dommen han fikk er egentlig ikke så viktig for meg. Min seier er at jeg ble trodd.

- Han er primitiv

Carlsen synes det er dumt at ikke Boy George kunne stå fram og unnskylde seg.

- Jeg synes han er primitiv fordi han ikke kunne stå frem og unnskylde seg for det han har gjort. Han har endret på historien sin flere ganger før rettssaken, sier Carlsen.

boy george 3_680 (Foto: ALESSIA PIERDOMENICO, © AMP/JV/ PK)
boy george 3_680 (Foto: ALESSIA PIERDOMENICO, © AMP/JV/ PK)