Tore Reginiussen  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Tore Reginiussen (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Fulham har ikke gitt opp TIL-Tore

Fulham har ikke skrinlagt planene om å sikre seg Tromsøs landslagsaktuelle stopper Tore Reginiussen.

Fulham tok kontakt med Tromsø i desember, men den saken endte med at Fulham-trener Roy Hodgson ble rasende fordi han mente Tromsø forsøkte å presse opp prisen på Reginiussen da de offentliggjore at partene var i samtaler.

Tidligere i januar uttalte Tromsøs sportsdirektør Morten Krærmer at han trodde Fulham ikke ville følge opp sin interesse for Reginiussen.

- Sånn som det ser ut per dags dato ser det ut til at han blir i klubben, sa Morten Kræmer til TV 2 Sporten 9. januar.

Ser Reginiussen mot Shakhtar
Men TV 2 Sporten vet at Roy Hodgson ikke har gitt opp håpet om å sikre seg midtstopperen før overgangsvinduet stenger i januar.

Reginiussens agent Torgeir Knudsen har med seg en representant fra Fulham for å se stopperen i aksjon i Tromsøs treningskamp på Gran Canaria mot det ukrainske topplaget Shakhtar Donetsk torsdag kveld.

Etter det TV 2 Sporten erfarer er Reginiussen fremdeles høyaktuell for Premier League-klubben, og Tromsøs sportslige ledelse håper på et salg i januar.

Tidligere har det blitt spekulert i en prislapp på rundt 30 millioner kroner, men Tromsø har hele tiden nektet å kommentere en eventuell overgangssum for Norges landslagsaktuelle forsvarsspiller.

- Vi ønsker ikke å si noe om pris, har Kræmer tidligere uttalt, som også har sagt dette om Fulham-interessen:

Tore Reginiussen  (Foto: Egil Pettersen, TV 2)
Tore Reginiussen (Foto: Egil Pettersen, TV 2)

- Fulham rettet kun en henvendelse til oss med tanke på hvor mye Tore eventuelt ville koste. Siden det har det ikke vært kontakt med noen engelske klubber.

Kan redde Tromsøs økonomi
Blir Fulham enige med Tromsø om en pris for Reginiussen vil det langt på vei redde Tippeliga-klubbens skrantende økonomi. Laget fra ishavsbyen har fremdeles ikke maktet å utbetale spillerne bonusen for fjorårets bronseplass.

I Fulham kan Reginiussen bli Brede Hangelands makker i midtforsvaret.

Se hva Fulham-manager Roy Hogdson sa om Reginiussen tidligere denne måneden: