marcel22 (Foto: Marius Gulliksrud, © so)
marcel22 (Foto: Marius Gulliksrud, © so)

Marcel: - Dette er hevn

En rekke kjendiser gir Ari Behn full støtte og oppfordrer til boikott av Se og Hør.

- Jeg har sett forsiden og synes det er et grovt overtramp for å selge blader. Ari er en god venn og en solid ektemann som må få lov til å være seg selv uten at det insinueres noe annet. Her er det kun penger som teller for Se og Hør, og de viser veldig lite respekt for et menneskes privatliv. Det er sikkert en hevn fordi han ikke vil snakke med dem, sier Marcel Lelienhöf til «God kveld Norge».

- Dritkjipt

Terje Sporsem reagerer også kraftig på tirsdagens Se og Hør-oppslag hvor Ari Behn blir tatt bilde av mens han kysser en svensk kvinne på kinnet. Bildet var ledsaget av teksten «hvorfor gjør du dette, Ari».

Sporsem sier han synes det er kjipt ovenfor den svenske jenta som ble kysset og hennes mann.

- Jeg er i sjokk. Dette viser hvor langt Se og Hør er villig til å gå. De tar sladder til et nytt nivå. Dette er dritkjip og destruktiv journalistikk, uttaler han til «God kveld Norge».

kolasj-se-og-hør
kolasj-se-og-hør

LES OGSÅ Raser mot Se og Hør

LES OGSÅ: - Krenkelse av Ari Behn og hans familie

Boikott Se og Hør

Nå oppfordrer han norske kjendiser til å rett og slett boikotte Se og Hør.

- Jeg synes norske kjendiser skal gå ut å si at dette vil vi ikke være med på. Vi bør ikke støtte opp om slik journalistikk. Jeg kommer i alle fall ikke til å gjøre noe med Se og Hør i tiden som kommer, kommenterer han, og legger til at han synes Carl-Erik Grimstad er den reneste helgen i forhold til Harald Haave.

se
se

- Massiv respekt for Behn

Sporsem sier også at han har fått massiv respekt for Ari Behn for måten han har håndtert saken på.

- Han forsvarer sin og familiens ære på en god måte. Jeg har parodiert Ari flere ganger tidligere, og gleder meg til å gjøre ham igjen. Neste gang gjør jeg det med mye større beundring, sier komikeren.

Får støtte

Flere norske kjendiser går også ut og støtter Sporsem i kritikken av Se og Hør.

- Folk burde lytte mer til Ari og ikke le av han. Jeg mener han faktisk har en sak her, sier Elisabeth Andreassen.

Petter Nome ønsker ikke å kommentere saken, men sier at han har sin egen personlige boikott av Se og Hør.

- Se og Hør har konstruert en situasjon av et uskyldig kyss på kinnet. Ari klemmer og kysser alle på kinnet, jeg har fått slike kinnkyss flere ganger, rart ikke Se og Hør har slått opp det, ler Unni Lundell.

- Ulvene vil ta ham

- Jeg synes ikke det er greit at Se og Hør gjør denne saken, men jeg får ikke gjort noe med det. Det er slik media har blitt. De verste eksemplene er hvordan fotografene fotfølger folk i USA og England. Jeg håper det ikke blir slik i Norge, sier Vazelina-medlem Eldar Vågan.

Men musikeren fra Toten er ikke bare begeistret for prinsessegemalens opptreden.

- Ari er det Se og Hør vil kalle A-kjendis og stikker fram trynet sitt som godt han kan. Kjører over en tredjeperson som ikke kan forsvare seg på riksdekkende TV i beste sendetid. Da er det noen ulver som vil ta han - sånn er det bare.

Han påpeker at Ari ikke er i en særstilling selv om han er gift royalt.

- Ari Behn har ikke noe unntak for kjendislivet enn oss andre kjente fjes. Folk har kamera på mobilene sine og tar bilder døgnet rundt. Det er slik det skal være. Spørsmålet er om du skal være med på det eller reise hjem. Jeg er en glad gutt og er med på det.

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»-sidene!