IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

For godt til å være sant?

Må ha det, bare må ha det... eller?

Det heter seg at hvis et tilbud lyder for godt til å være sant, ja så er det som regel det.

Men hva hvis tilbudet lyder for dumt til å være sant, eller hvis reklamen for produktet virkelig får deg til å steile?

Er da selve produktet, eller bare tilbudet, for dumt?

Sjekk disse fantastiske annonsene og døm selv.

Skulle du - mot formodning - finne ett eller flere produkter her du kunne tenke deg å investere i, så ikke kom til oss med eventuelle klager i ettertid.

.

Øyefjerner?
Ja, hvem har vel ikke stått foran speilet en tidlig søndag morgen og ønsket seg en slik? Spesielt siden den oppgis å være skånsom.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

.

Tannlege? Jeans?
Hva tannlegen hennes har med buksevalget å gjøre aner vi ikke, men det hun sier virker såpass fantastisk at vi vurderer en rotfylling eller to - eller, ved nærmere ettertanke, kanskje ikke.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

.

Gøy på landet?
Hvem er vel ikke på jakt etter litt moro med en ulldott? Og her blir du jaggu invitert til en dag på landet og alt det kan bringe med seg av opplevelser. Sikkert gøy for hele familien!

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

.

Selvforsvarsspray?
Denne er nok dessverre ikke tilgjengelig. Men det virker ganske vilt at denne annonsen har gjennomgått korrekturlesing før den kom på trykk.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

.

Fjerner insekter og barn?
Skulle du angre på at du fikk barn, er det tydeligvis bare å ringe Joe, uansett når på døgnet. Annonsen hans gi i alle fall inntrykk av at han fjerner alt fra flaggermus til babyer 24 timer i døgnet. Smart opplegg, men kan dette være lovlig, mon tro?

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

.

Guds egen rynkekrem?
Før og etter-bilder er alltid nyttige når man skal vurdere et produkts effektivitet. Etter å ha sett disse bildene våger vi å påstå at dette må være Guds egen rynkekrem. At noen får seg til å bruke slike bilder er fullstendig utrolig, men de kommer vel unna med det fordi det under det nederste bildet står at resultatet kan være varierende. Det tror vi på.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

.

Mageplask!
Skal man først trikse med før og etter-bilder er det selvsagt en fordel om vedkommende som gjør det har hatt en aldri så liten innføring i Photoshop eller andre tilgjengelige verktøy. Her ser det mest av alt ut som om han har fylt en diger oppvaskhanske med grøt og stiftet den direkte fast til modellen.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

.

Yes, we have pigs in the dekks in the winter!
Har du planer om å lære deg et nytt språk skal du oppsøke Roger. Han har mottatt internasjonale priser og garanterer suksess. Er du i tvil kan du bare sjekke annonsen hans. Habla no comprende?

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

.

Det ultimate KOSEdyret?
Denne står nok øverst på alle barns ønskeliste før jul. For hvem vil vel ikke ha en 25cm høy rosa tøykanin med store pupper og kjønnshår? En sikker schlager!

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

.

Husker du den gang?
Vi må bare innrømme det; denne teksten gjør oss bare mer forvirret for hver gang vi leser den. Vi aner ikke hva produktet er. Vi vet ikke hva det reklameres for, og aller helst skulle vi ønske vi bare kunne glemme hele saken.

IKKE BRUK!!!!
IKKE BRUK!!!!

.

Forbudte reklamekampanjer. Du kan se dem her!

.

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!

.

.