Didier Drogba  (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
Didier Drogba (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)

Drogba: - Jeg elsker fortsatt Marseille

Mener han har noe uoppgjort hos gamleklubben.

Etter å ha herjet i Premier League etter overgangen til Chelsea fra Olympique Marseille, er tilværelsen nå en helt annen for Didier Drogba.

Skader, samt storspill av Nicolas Anelka, gjør at det til nå bare har blitt fire seriekamper fra start denne sesongen for ivorianeren. I tillegg mangler han mye på målformen som skremte vannet av motstanderne fra 2004 til 2008.

Hinter om exit
Én fattig scoring har det blitt i Premier League denne sesongen, og Drogba har stadig blitt koblet til sin tidligere sjef, José Mourinho, i Inter.

Luiz Felipé Scolari har de siste to kampene ikke engang hatt Drogba med i troppen og nå hinter angriperen selv om et farvel med Stamford Bridge.

Subtil transfersøknad
Nå har han uttalt dette til den franske avisen La Provence:

- Det er helt klart ikke riktig timing for meg å snakke om en retur til Olympique Marseille. Jeg har masse respekt for Chelsea og så lenge jeg er hos de kan jeg ikke si noe. Det viktigste er at forholdet mitt til Marseille er intakt. Det har jeg alltid sagt. Dersom noe skal skje, jeg vet ikke under hvilke forhold, må Marseille først ta kontakt med Chelsea. Men ta det rolig, jeg åpner ikke døren for en evntuell overgang, jeg bare forklarer situasjonen.

- Det er vanskelig å forklare forholdet mellom supporterne, Marseille og meg selv. Jeg elsker fortsatt klubben, det vil aldri forandre seg uansett. Jeg føler meg fortsatt hjemme her, sier Drogba som er i Frankrike for å feire klubbens TV-kanals tiårsjubiléum.

En av grunnene til at Drogba er forsiktig med hva han sier, er at han ved årsskiftet fikk en million kroner i bot for å klage offentlig på forholdene i Chelsea.