alfa_romeo (Foto: ANDY RAIN, © AR JA)
alfa_romeo (Foto: ANDY RAIN, © AR JA)

Etterlyser biler etter skyteepisode

Skytingen fant sted i Fredrikstad mandag kveld. Nå etterlyser politiet to identifiserte biler.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skytingen fant sted i Solliveien i Fredrikstad og antas å være resultatet av en tvist om penger, skriver politiet i en pressemelding.

Torpedoer

Det skal ha vært flere pengeinnkrevere som oppsøkte Smart Classics AS i byen mandag kveld. De hevdet at de hadde et økonomisk krav til forretningen som selger luksusbiler.

Mens innehaveren satt innesperret på et kontor i flere timer, stakk tre av pengeinnkreverne av med hver sin bil. Disse bilene blir nå etterlyst av politiet.

Det gjelder en sølvfarget BMW M3 med reg. nr. UR 66044, og en rød Alfa Romeo GT 1600, 1966 modell med reg. nr. G 66105. Sistnevnte er en veteranbil.

Banket og skutt

Senere samme kveld skal det ha kommet en person som hadde nær tilknytning til butikken. Innehaveren var da delvis sperret inne på kontoret, og det skal ha oppstått et basketak som endte i at en person ble skutt og skadet. Politiet har bare hatt telefonkontakt med denne mannen.

- Vi har vært i kontakt med mannen, og han sier at han har en skuddskade og at han oppholder seg på et trygt sted, sier leder av etterforskningsavdelingen, Geir Kristiansen, til skriver Fredrikstad Blad, og legger til at skuddskaden nok ikke er livstruende.

Vil ha tips

En mann med tilknytning til saken er pågrepet, men politiet etterlyser fremdeles to biler som knyttes til hendelsen.

Opplysninger om kjøretøyene kan gis til: Seksjonsleder Geir Kristiansen, Fredrikstad politistasjon - telefon 69 30 25 60