Carew_680 (Foto: PAUL THOMAS, © PT DA**LON**)
Carew_680 (Foto: PAUL THOMAS, © PT DA**LON**)

- Carew er tilbake i full trening

Martin O'Neill har gode nyheter for både Aston Villa og Drillo.

Villa-manager Martin O'Neill kommer med særdeles gode nyheter for klubbens tilhengere - og det norske landslaget.

- Det går bra med John
John Carew har slitt med en ryggskade i to måneder, men er nå tilbake i full trening for Aston Vila. Det samme er den nederlandske venstrebacken Wilfred «Freddie» Bouma, som har vært ute i nesten seks måneder.

- Både John og Freddie trener nå. De trener med førstelaget og har trent litt ekstra også. Det er veldig oppmuntrende, sier O'Neill til klubbens nettsider.

- Det går bra med John. Han mangler fremdeles litt før han er helt kampklar - som du må regne med - men i det minste trener han og han har ikke hatt noen reaksjoner så langt. Det er veldig oppmuntrende, gjentar O'Neill.

Og en John Carew tilbake i spill så snart som mulig vil være gull verdt for Aston Villas mesterligajaktende mannskap.

I helgens seier mot Sunderland ble den kanskje viktigste brikken i Aston Villas offensive spill, venstrekanten Ashley Young, utvist for en stygg tofotstakling og han må dermed belage seg på tre kampers suspensjon.

Det gjør at det for klubben er viktigere enn noen gang under Carews skadeopphold å få han tilbake.

Endelig for Bouma
At Bouma er tilbake er også godt nytt. Nicky Shorey ble hentet inn før sesongen for å få dobbel dekning på venstrebacken, men den tidligere Reading-spilleren har ikke slått til. Det har gjort at høyreback Luke Young har blitt flyttet over på venstresiden, mens midtbanespilleren Nigel Reo-Coker eller midtstopper Carlos Cuéllar har spilt høyreback.

- Freddie har vært ute lenge og føler seg temmelig stiv, men det er naturlig sier legene, forklarer O'Neill.

- Han kan føle en slik stivhet de neste seks eller sju månedene, men det skulle ikke hindre han i å fortsette som før, sier manageren.

Laursen usikker
Tilstanden til Villa-kaptein Martin Laursen er heller ikke helt sikker og danskens tilstand må vurderes fra kamp til kamp. Laursen, som tidligere har hatt voldsomme skadeproblemer, sliter med en kneskade men undersøkelsene av skaden har ikke gitt klare svar.