Luka Modric er på vei tilbake for Tottenham (Foto: AKIRA SUEMORI/AP)
Luka Modric er på vei tilbake for Tottenham (Foto: AKIRA SUEMORI/AP)

Går for Barca og Spurs

Interessante cupkamper på langoddsprogrammet.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 21. januar, frist kl. 20.40:
63 Burnley - Tottenham - over/under 2,5 mål H 1,60
69 Espanyol - Barcelona (1-0) B 2,15

Totalodds: 3,44

Målrik retur
Carling Cup semifinale. Tottenham snudde 0-1 til 4-1 da lagene møttes på White Hart Lane for to uker siden. Burnley holder også langt svakere form i seriespillet nå enn tidligere i høst, da det ble seirer over Arsenal og Chelsea på vei hit. Ingen vesentlige skadeproblemer, men Caldwell (f) er suspendert og Thompson (a) utilgjengelig for anledningen.

Tottenham burde avgjort søndagens 1-1-kamp mot Portsmouth til sin fordel, men det vil seg ikke helt for Harrys disipler om dagen. King (f) sliter igjen med skade, og gjestene må også klare seg uten Gomes (k), Corluka (f), Lennon (m) og Jenas (m).

For Tottenham er et tidlig bortemål en effektiv måte å trygge avansementet på, Burnley må på sin side satse offensivt hele veien. Hva det ender med er ikke helt godt å si, men at det ligger til rette for noen scoringer synes vi helt klart. Et spill på minst tre mål i kampen er aktuelt.

Klasseforskjell på byrivalene
Copa del Rey. Kvartfinale med returoppgjør om en uke, og ikke minst et intenst katalansk byderby. Om det har vært noen tvil, så er Espanyols status som nedrykkstruet bunnlag ubestridt etter 0-4-nederlag for Malaga søndag, seriekamp nummer ni på rad uten seier. Mauricio Pochettino er ny mann ved roret etter sesongens andre trenerskifte. Tøff bortekamp mot Valladolid venter til søndag. Nøkkelspillerne de la Pena (m) og Tamudo (a) sliter stadig med skader, førstnevnte kan være tilbake på benken i dag.

Barca bød på en ny festforestilling da Deportivo gjestet Camp Nou i helgen. Den suverene tabellederen har kun avgitt poeng i 3 av 19 ligakamper, den eneste på fremmed gress var seriepremieren. Kun Milito på skadelisten, men rapportene litt utpå onsdagen tyder på at flere faste vil bli spart. Messi er vel å merke på plass.

Tilsvarende seriekamp helt i begynnelsen av sesongen huskes bedre for tribunebråk enn god fotball fra noen av lagene. Barcelona vant 2-1 etter en omdiskutert straffescoring fem minutter på overtid. Det bør redusere faren for undervurdering, som trolig er det eneste som står mellom Barca en klar seier. Vi prøver en forsiktig innsats på B med 1-0 fra start.

Vurdert av Magnus Wattne