Flavio Briatore (Foto: Leon Neal/AFP)
Flavio Briatore (Foto: Leon Neal/AFP)

- Galskap av City

QPR-eier slakter Manchester Citys kjøpspolitikk.

Den siste uken har mye handlet om Manchester City og deres bugnende arabiske seddelbunker.

AC Milan-stjernen Kaká ble ryktet å være på vei til Estlands for vel en milliard norske kroner, men overgangen materialiserte seg ikke.

- City kommer ingen vei
Queens Park Rangers' mektige og søkkrike eier, Flavio Briatore, har lite til overs for Premier League-klubbens fremgangsmåte.

- Det er fullstendig galskap. Da Robinho ble klar for klubben i fjor, så det ut til at de hadde løst alle problemer. Men nå står de i fare for å rykke ned, sier han ifølge Reuters.

Og legger til:

- Selv om de hadde signert Kaká, så ville ikke klubben komme noen vei.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Kan du skape et topplag? Prøv Premier League-manager her!

- Må ha et lønnstak
Italieneren, som også er teamsjef for formel 1-laget til Renault, mener Citys grandiøse pengebruk håner lagets supportere.

- Det står mennesker på tribunene (på The City of Manchester Stadium) som tjener vel 150 000 kroner i året. At deres klubb da skal bruke så mye penger på én spiller, er ikke moralsk i det hele tatt, påpeker Briatore.

Mangemillionæren - som selv har vært forsiktig med pengebruken etter oppkjøpet på Loftus Road - mener løsningen er bedre kontroll på lønningsposene.

- Vi trenger et lønnstak innen fotballen. Uten det, så kommer vi oss ikke noen vei. Når jeg ankommer parkeringplassen (utenfor klubbhuset), så ser det ut som den beste bilparken i London med Porscher og Ferrarier. Noen ganger må fotballen gå foran som et godt eksempel, sier Briatore.

Enig med QPR-eieren? Si din mening under!