FOR KRAVSTOR FOR VIKING: Stavangerklubben kunne ikke innfri Sead Ramovics lønnskrav. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
FOR KRAVSTOR FOR VIKING: Stavangerklubben kunne ikke innfri Sead Ramovics lønnskrav. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Fikk innvilget fantasilønn i Tromsø

... mens lagkameratene venter på bronsebonusen.

Gran Canaria (TV 2 Sporten): Tidligere i uken kunne TV 2 Sporten fortelle at det ulmer i Tromsøs spillergruppe fordi fjorårets overraskelseslag ikke har mottatt bronsebonusen de er lovet.

For hver spiller utgjør bonusen rundt 30.000 kroner.

Ombestemte seg
Men det er ikke alle spillerne som har like stor grunn til å syte, for før jul fikk keeperen Sead Ramovic innvilget en lønnspakke som gir ham over fire millioner kroner i årlig bruttolønn de neste tre årene. TV 2 Sporten får bekreftet denne summen fra flere godt informerte kilder.

Administrerende direktør i Tromsø Tom Bendiksen vil ikke gå god for summen.

Les også: - Tromsø risikerer spilleroppsigelser

- Jeg kan avkrefte at vi snakker om vilkår på den størrelsen, sier han til TV 2 Sporten.

Keeperen nektet i hele fjor å signere ny avtale med Tromsø, og ønsket seg vekk fra klubben. Men like før jul hostet lokale investorer opp et tilbud som fikk ham til å ombestemme seg.

Uløst bonussituasjon
Bendiksen medgir at keeperen er et særtilfelle.

- Ramovic er et investeringscase der vi har eksterne investorer som investerer i ham, sier administrerende direktør i Tromsø Tom Bendiksen til TV 2 Sporten.

Direktøren har ennå ikke funnet noen løsning på de uteblivende bonuskronene.

- Jeg forstår at spillerne som har forventet bonus ut fra sportslige kriterier er skuffet. Det har vi hatt en prat om. Så får vi se om vi sammen kan skape gode løsninger, sier han.