Miguel Veloso  (Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/REUTERS)
Miguel Veloso (Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/REUTERS)

- City og United konkurrerer om portugiser

Les fredagens overgangsrykter her!

Hver dag gir BBC fotballfans dagens dose mer og mindre troverdige rykter i sin eminente sladderspalte. Nå kan du også lese godbitene her:

Fredagens overgangsrykter
Aston Villa-manager Martin O'Neill tror han har vunnet kampen om å signere Emile Heskey og forventer å sikre en overgang på rundt 30 millioner kroner fredag. (The Sun)

Manchester City har tilbud Didier Drogba en dobling av lønnen om han slutter i Chelsea. Går han til City kan han dermed se frem til 1,8 millioner i uka. (The Sun)

Arsenal håper å sikre en avtale med Andrej Arsjavin i løpet av neste 48 timene. Zenit skal være klar til å akseptere et forbedret tilbud på rundt 150 millioner kroner, som skal betales over en toårsperiode. (Daily Mail)

Tottenham gjenopptar interessen for West Hams Carlton Cole etter å ha fått nei på et bud på 80 millioner kroner i begynnelsen av januar. (Daily Star)

Manchester City er klar til å by 190 millioner kroner for Sporting Lisboas Miguel Veloso, som lenge skal ha vært i Manchester Uniteds søkelys. (The Sun)

West Ham har fått beskjed om at de må doble sitt 40 millioners bud om de vil ha Cardiff og Wales-vingen Joe Ledley. (Daily Mail)

Fulhams midtbanespiller Jimmy Bullard, som torsdag dro til Hull for å gjennomgå en medisinsk undersøkelse samt å diskutere sine personlige betingelser, vurderer nå om han skal bli Hull-spiller - og dermed klubbens dyreste gjennom tidene. Bullard vil koste Hull 50 millioner kroner. (The Sun)

West Brom vil by 5 millioner for Norwichs midtbanespiller Lee Croft. Crofts kontrakt går ut til sommeren. (The Sun)

Sheffield United og Celtic vil ha Manchester Citys spisstalent Ched Evans. Celtic-manager Gordon Evans har allerede fått akseptert et bud på 12 millioner for 20-åringen. (The Sun)

Mido er desperat etter å forlate Middlesbrough og har sendt Tottenham-formann Daniel Levy en tekstmelding i håp om at Tottenham vil legge inn et bud på han. (The Sun)

Blackburn-speidere vil være i Kairo for å se landskampen mellom Egypt og Kenya fredag. Der skal de se på Mahmood Abdel Razek og Ahmed Al-Muhammadi. (Daily Mail)

Annen fotballsladder
Chelsea-eier Roman Abramovitsj sin vilje til å beholde klubben kan bli teste av en gruppe tyske investorer, som skal være villig til å by 7,5 milliarder kroner for å overta Chelsea. (Daily Star)

Og til sist...
West Hams midtbanespiller Jack Collison mener klubbens 42 år gamle manager Gianfranco Zola er av de beste spillerne i klubben.

- Noen av tingene han gjør på trening får oss til å se dumme ut, for å være ærlig. Det er en fryd å se han der ut» sier 20-åringen. (The Sun)