chelseafc.com  (Foto: Chelsea FC/chelseafc.com)
chelseafc.com (Foto: Chelsea FC/chelseafc.com)

Vraker Chelsea, går til Celtic

Dansk 18-åring takker nei til Luiz Felipe Scolari.

Den danske 18-åringen Morten Nielsen er ettertraktet i fotballeuropa. Den talentfulle midtstopperen som har gått gradene i Chelsea siden han var 15 år gammel har takket nei til å fornye sin kontrakt med London-klubben. Nå tyder alt på at unggutten går gratis til skotske Celtic.

Chelsea har tilbudt Nielsen en treårskontrakt, men kampen om midtstopperplassen er knallhard og Nielsen ønsker derfor å gå til en klubb der han er sikret A-lags-fotball.

- Morten var meget imponert over de han møtte i Glasgow og over fasilitetene og stadion. Etter litt betenkningstid har han nå fortalt meg at han ønsker å skrive under for Celtic, sier agentpappa Benny Nielsen ifølge Bold.dk.

Nielsens kontrakt med Chelsea utløper ikke før til sommeren. Derfor håper han på å få til en avtale som gjør sønnen spilleklar for de grønnstripede allerede nå.

- Jeg har fortalt John Park (talentsjef i Celtic) nyheten om at Morten vil skrive under og jeg håper vi får det på plass i løpet av uken. Hans kommende klubbskifte blir veldig viktig, men han føler Celtic er den rette klubben for ham og han gleder seg til å komme til Glasgow.

Flere franske og nederlandske klubber har vært ute etter signaturen til 18-åringen, men nå tyder alt på at Nielsen blir værende på balløya.