hughes (Foto: GLYN KIRK/AFP)
hughes (Foto: GLYN KIRK/AFP)
Craig Bellamy  (Foto: CHRIS RATCLIFFE/AFP)
Craig Bellamy (Foto: CHRIS RATCLIFFE/AFP)

Hentet gammel kjenning

Du styrer verdens rikeste klubb. Overgangsvindet er åpent. Hvem henter du....

Manchester City bekrefter på sin egen hjemmeside at Craig Bellamy (29) er klar for den nyrike Premier League-klubben.

Klubben oppgir ingen overgangssum, men en rekke medier hevder at West Ham United får rundt 140 millioner kroner for waliseren.

Bellamy har signert en avtale som varer i fire og et halvt år.

Bellamy har vært en omstridt spiller gjennom hele karrieren. Senest i forrige uke gikk han til streik fordi West Ham forkastet et bud fra Tottenham på 120 millioner kroner.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Har du bedre teft enn Mark Hughes? Prøv Premier League-manager her!

Men Mark Hughes har åpenbart tro på at han kan temme spissen han brukte som kaptein da han hadde ansvar for Wales sitt landslag i perioden 1999-2005. Han hentet ham også fra Newcastle som Blackburn-manager i 2005.

- Jeg er glad og ser frem til å jobbe med Craig igjen. Han er en glimrende spillere som tilfører oss kvaliteter vi mangler. Han har fart og glimrende entusiasme, og en strålende innstilling. Han blir en kraftig forsterkining for troppen, sier han til Citys hjemmeside.

Bellamy hevder nettopp Mark Hughes var en viktig grunn til hans sjette klubbskifte på ni år.

- Trenerteamet var en viktig faktor, for de har jeg jobbet med siden jeg var 18 år gammel. De kjenner meg bedre enn noen andre i fotballbransjen og jeg stoler fullt og helt på dem, sier han til Citys hjemmeside.

Det er ventet at City er den klubben i verden som vil bruke mest penger i dette vinduet. Klubben har i lang tid prøvd å sikre seg Milans Kaka for over en milliard kroner, og skal være i ferd med å sikre seg Hamburg-spilleren Nigel de Jong