TakeThat1
TakeThat1

Take That til Gullfisken

Det legendariske boybandet Take That opptrer på Gullfisken. Sjekk ut resten av artistlisten her.

Solveig Kloppen og Helén Vikstvedt er klare som programledere for «Gullfisken 2008». Med seg på showet hvor reklamebransjen kårer fjorårets beste reklamefilm, er flere artister som skal gjøre det direktesendte showet fra Chat Noir i Oslo, til en forrykende festaften.

Storfint besøk

Det legendariske boybandet Take That gjester i år Gullfisken. Gruppa fra Manchester, som Gary Barlow, Mark Anthony Patrick Owen, Howard Paule Donald og Jason Thomas Orange og Robbie Williams dannet i 1990 har hatt mange nummer én-hiter, den aller mest kjente er nok «Back for Good».

Gruppa gjorde comeback i 2005, og selv om Robbie Williams foreløpig ikke er med, blir dette en skikkelig godbit å få med seg.

Sveriges hot shot komikerspire

«Med Björn Gustafsson fikk SVT en skikkelig gullklump», skriver det svenske nettstedet DN.se. Den unge svenske komikerspiren som har gjort stor suksess i hjemlandet med sine sang, dikt og stand-up nummer, skal for første gang vise sine kunster i Norge.

Gullfisken-1
  Björn Gustafsson
Gullfisken-1 Björn Gustafsson

DDR

For ti år siden skapte bandet DDR overskrifter med sine norsk-tyske hits. Nå er trekløveret Berit Boman, Johan Golden og Atle Antonsen tilbake med ny singel og samleplate som slippes i februar. På Gullfisken gir de en smakebit fra den kommende platen, og skal man legge musikkvideoen til grunn for hvordan sceneshowet vil bli, kan det bli dampende hett på Chat Noir. Se en smakebit i videoen under her.

Hayseed Dixie

Det amerikanske bandet Hayseed Dixie er mest kjent for sine hillbilly- og bluegrass-tolkninger av band som AC/DC, Kiss og Black Sabbath. De bruker en stor porsjon humor i sine tolkninger og deres spesielle uttrykk kan best forstås ved å se følgende video:

The September When

Stavanger-bandet The September When ble for alvor allemannseie på nitti-tallet, hvor de ga ut fire album hvorav tre toppet VG-lista. De ble kåret til Årets Spellemann i 1993 og oppløst i 1996. Men nå er de tilbake. Med Morten Abel i spissen har gruppen igjen funnet sammen, og slapp i desember ny skive, og er nå Norges-aktuelle med en heftig turné-vinter.

Gruppa har lagt turen innom Gullfisken før de fortsetter turneen som starter i Stavanger og ender i Oslo Spektrum.

The September When
The September When

Karpe Diem

Rapperne har virkelig etablert seg som noen av Norges beste innenfor sjangeren. I år fikk de Spellemannsprisen for beste hip-hop-gruppe. Totalt har de gitt ut tre plater, men har jobbet sammen med mange norske artister, og har derfor medvirket på langt flere.

Gullfisken 1  Björn Gustafsson
Gullfisken 1 Björn Gustafsson
Gullfisken 2  Björn Gustafsson
Gullfisken 2 Björn Gustafsson
Gullfisken 3  Carpe Diem
Gullfisken 3 Carpe Diem
Gullfisken 4  DDR, Johan Golden, Atle Antonsen, Berit Boman
Gullfisken 4 DDR, Johan Golden, Atle Antonsen, Berit Boman
Gullfisken 5  Hayseed Dixie
Gullfisken 5 Hayseed Dixie