Mikael Lustig (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Mikael Lustig (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

- Lustig aktuell for West Ham

Men Rosenborg-backens agent avviser at han er på vei til England.

West Ham-kaptein Lucas Neill skal ifølge flere engelske medier være på vei til Newcastle. Erstatteren skal Hammers ha funnet i Norge.

Britiske Daily Mirror hevder at Rosenborg-backen Mikael Lustig skal stå øverst på ønskelista til Hammers og et bud på rundt ti millioner kroner skal være på vei.

- I utgangspunktet ønsker ikke Rosenborg å selge noen spillere. Vi ønsker å ha et slagkraftig lag til seriestart, sier sportssjef Erik Hoftun til TV 2 Sporten.

Den svenske nettsiden fotbolldirekt.se hevder at de har vært i kontakt med en RBK-kilde som bekrefter Mirrors spekulasjoner.

- Jeg har hørt rykter om at West Ham er ute etter en høyreback og vet at de har god kontroll på Rosenborg. Nøyaktig hva det innebærer gjenstår å se, men jeg tror Rosenborg vil ha mer enn en million pund for å slippe Lustig, sier kilden.

Dersom Lustig forsvinner til England blir han den andre svenske backen som trønderne selger til England i løpet av kort tid. I fjor sommer ble Fredrik Stoor solgt til Fulham.

Men det spørs likevel om det blir noen overgang på Lustig med det første.

- Det er bare rykter. Det har ikke vært noen kontakt mellom West Ham om Lustig. De skriver så mye rart der borte i England, og jeg vet ikke hvor de tar det fra, sier Lustig-agent Lennart Nordgren til adressa.no.

- Jeg kjenner West Hams sjefsspeider godt, og vet at han har sett en del på det skandinaviske markedet. Det er vel kanskje ut fra det at noen har funnet på dette ryktet. Men fra vårt synspunkt er det ikke noe hold i dette, det kan jeg garantere, understreker Lustigs agent overfor avisen.

PS! West Hams forrige kjøp i Norge var Ragnvald Soma som ble hentet fra Bryne i 2000.