Avram Grant, Chelsea (Foto: SCANPIX)
Avram Grant, Chelsea (Foto: SCANPIX)

Grant: -Mourinho ikke særlig spesiell

Arvtakeren til «The Special One» slår tilbake mot anklagene fra portugiseren.

Forholdet mellom José Mourinho og Avram Grant er neppe det beste. Det tyder i hvert fall kommentarene Mourinho gav om sin etterfølger som manager hos Chelsea.

Portugiseren mener Grant gjorde lite og ingenting for å forbedre Chelsea etter at han selv fikk sparken, og at dersom han hadde fått fortsette ville London-klubben ha vunnet Mesterligaen.

Nå slår israeleren tilbake og han treffer der det kanskje gjør vondest for Mourinho.

- Han ledet Chelsea til to ligatitler, men Sir Alex Ferguson og Arsène Wenger har gjort mye mer enn han, sier Grant i følge Setanta.

Gir Mourinho skylden
Grant klarte ikke å vinne noe med Chelsea i løpet av de månedene han hadde ansvaret på Stamford Bridge. Selv mener han det skyldes forgjengeren og ikke hans egen innsats.

- Jose overlot meg ikke et lag som var mestere. Det var Manchester United, og vi var på sjetteplass etter en veldig svak åpning på sesongen. Dersom vi ikke hadde startet så dårlig under José kunne vi ha blitt mestere, mener Grant.

Påstandene om at Chelsea hadde vunnet Mesterligaen med Mourinho fortsatt i føringen fnyser Grant av.

- Han var sjef i over tre år og klarte ikke å komme til Mesterligafinalen en eneste gang. Hva stoppet ham? Han hadde det største budsjettet i fotballhistorien, noen av de beste spillerne og en eier som gav ham alt, sier Grant syrlig.