BEKYMRET: Joe Kinnear synes situasjonen i Newcastle er håpløs og gir Kevin Keegan og Sam Allardyce skylden. (Foto: GLYN KIRK/AFP)
BEKYMRET: Joe Kinnear synes situasjonen i Newcastle er håpløs og gir Kevin Keegan og Sam Allardyce skylden. (Foto: GLYN KIRK/AFP)

- Jeg ligger i senga og bekymrer meg

Joe Kinnear frykter for Newcastle, og slakter Keegan og Allardyce.

Newcastle fikk bank av Blackburn da de gjestet Ewood Park på lørdag. I managerstolen hos Morten Gamst Pedersens klubb sitter Sam Allardyce, en av Joe Kinnears siste to forgjengere hos Newcastle.

- Vårt største problem er mangelen på styrken i stallen. Hvorfor ble det ikke gjort noe med dette av de forrige to managerne (Allardyce og Kevin Keegan, journ.anm.)? Jeg bærer byrden av det, sier Kinnear i følge BBC.

Etter tapet befinner Magpies seg kun to poeng over nedrykksstreken. Kinnear innrømmer at situasjonen gir grunn til bekymring.

- Jeg ligger i senga bekymret og frykter for situasjonen. Jeg er en stolt fyr og vil ikke rykke ned, sier Kinnear som har blitt tilbudt en kontraktsforlengelse av Newcastle-eier Mike Ashley.

- Jeg har gjort alvoret i situasjonen klart. Vi er ikke forberedt for noe som den katastrofen vi står overfor. Bredden i stallen er ikke god nok for øyeblikket. Vi må satse på å holde oss denne sesongen og renske skikkelig opp i sommer. Alt må gjøres komplett annerledes, er den knallharde dommen Kinnear kommer med om klubben han overtok etter Kevin Keegan og Sam Allardyce.