Lone Klein spiller Bea Jørgensen i «Hotel Cæsar».
Lone Klein spiller Bea Jørgensen i «Hotel Cæsar».

Se hva som skjer på «Hotel Cæsar»

Jens-August får ikke ny jobb, og Bea får problemer med de ansatte.

Bea får en tøff start på «Hotel Cæsar». Hun kommer ikke så godt overens med de andre, og mange syns hun er litt for perfekt. Den sporty dama blir ikke mer populær når hun får Eva til å melde alle de ansatte på et språkkurs, slik at personalet kan hjelpe utenlandske hotellgjester bedre.

Les mer: Ny karakter i «Hotel Cæsar»

Jens-August sliter

Alt ser mørkt ut for Jens-August, og det hjelper ikke at han får avslag på jobbsøknaden sin. Det kan se ut som at det ikke er noen i hele landet som vil bli assosiert med ham etter alle skandalene den siste tiden. Deppa og trist treffer han tilfeldig på barndomskompisen Omar Andreas, som garanterer at han kan fikse ham en jobb.

Les mer: Comeback i «Hotel Cæsar»

Juni tar kontrollen

Cathrine og Guri er på konspirasjonstokt, og er skuffet over at Juni kontant avviste oppkjøpet av Dos Equis-hotellene. Cathrine oppsøker derfor Juni på nytt, men opplever et nytt tilbakeslag når Juni fortsatt ikke er interessert i å høre, uten å gi noen forklaring. Cathrine kaller derfor inn til styremøte, hvor hun legger fram planene for hele styret. De blir imidlertid torpedert av Juni som har sin egen plan.

Se «Hotel Cæsar» alle hverdager klokken 19.30 (onsdag klokken 18.00)!

Les mer om «Hotel Cæsar» her!