Sturla Berg Johanssen, Pia Lykke, Norske Talenter
Sturla Berg Johanssen, Pia Lykke, Norske Talenter

Sturla og Pias favoritter

Sturla har funnet sin favorittby i «Norske Talenter», mens Pia har funnet sin favorittdeltaker.

Nå er årets siste «Norske Talenter»-audition unnagjort. I helgen var det trønderne som stod for talentfulle og spektakulære opptredener i Olavshallens store scene i Trondheim.

Les også: Kjetil og dametrusene er tilbake

- I Trondheim har det vært utrolig mye spektakulært. Det var det i fjor også, sier programleder Sturla Berg Johanssen.

- Det som har krevdes for å gå videre fra audition, er en energi og utstråling som gjør at dommerne får bakoversveis, mener Sturla.

pias_li
pias_li

- Har du funnet en favoritt i år?

- Nei, jeg har egentlig ikke det. I fjor hadde jeg en favoritt etter andre auditiondag i Bergen – og han vant jo, smiler Sturla og legger ikke skjul på at han har en forkjærlighet for Bergen som auditionby.

- Bergen er min favorittby i «Norske Talenter». Jeg aner ikke hvorfor. Den byen avler talenter av en eller annen merkelig grunn, sier Sturla.

Pia har en favoritt

Medprogramleder Pia Lykke er også strålende fornøyd med årets talenter, men hun røper at hun allerede har fått en favoritt – uten at hun vil fortelle hvor vedkommende kommer fra.

Selv om Pia har vært programleder for direktesendt program tidligere – «Påskemorgen» på NRK – blir det litt større denne gangen.

- Jeg kommer nok til å kjenne det, ja, smiler hun.

Heftige diskusjoner med dommerne

- Er det noen deltakere du skulle ønske dommerne hadde sendt videre?

- Ja, flere. Jeg har hatt noen heftige diskusjoner med dommerne. De har jo diskusjoner seg i mellom de også. De har en vanvittig vanskelig jobb. Pia mener at Sturla og hun selv får mye tettere kontakt med deltakerne enn dommerne, ettersom de møter talentene flere ganger gjennom auditiondagene.

- Vi blir nok mer følelsesmessig engasjert enn dommerne, sier Pia.

Les alt om «Norske Talenter» her!