David Beckham og Kaka  (Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP)
David Beckham og Kaka (Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP)

Becks trygler Kaka om å bli

- Ikke tenk på pengene, oppfordrer David Beckham.

David Beckham er den siste i rekken til å uttale seg om Kakás mulige overgang til Manchester City. City's styrtrike eiere skal ha bladd opp ufattelige 1,4 milliarder kroner for å lokke Kaká (26) til City of Manchester Stadium. Den brasilianske angriperen har fått tillatelse til å inngå forhandlinger med Manchester-klubben.

- Ikke hans siste kamp
I går ga Beckham den ettertraktede lagkameraten en klem etter 1-0-seieren over Fiorentina, men engelskmannen tror ikke det blir en avskjedsklem.

- Jeg tror ikke dette var Kakás siste kamp, sier Beckham til Daily Mail.

Han mener superstjernen hører hjemme i Milano.

David Beckham og Kaka  (Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS)
David Beckham og Kaka (Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS)
- Det vil alltid være spekulasjoner rundt spillere som Kaká, men han trives veldig bra her, sier Beckham.

Overtalelseskampanje
Beckham, som er på lån i AC Milan fra LA Galaxy, oppfordrer Kaká til å sette fotballen først og ikke la seg blende av City-sjeikenes millioner.

- Han bør utvilsomt bli værende. AC Milan er en av de største klubbene i verden. Det handler ikke alltid om penger. Det finnes ikke én spiller i garderoben som bryr seg mer om penger enn om fotballen. Jeg håper han blir, sier mannen som har uttalt at han vil spille til han er 40 år.

De pågår nå en intens overtalelseskampanje i Milano for å få Kaká til å bli værende i klubben. Paolo Maldini har tatt til ordet og slaktet Citys fantasibud på brasilianeren.

I tillegg har fansen organisert demonstrasjoner utenfor kontorene til visepresident Adriano Galliani. I gårsdagens 1-0-seier mot Fiorentina sang fansen Kakás navn i håp om å overbevise yndlingen om å bli værende på San Siro.

Har ikke bestemt seg
Skal vi tro Milan-manager Carlo Anelotti er det fortsatt et berettiget håp om at Kaká blir værende i klubben.

- Kaká har ikke bestemt seg enda, det kan jeg forsikre om, sa han i går ifølge Daily Mail.

SPÅR BEDRE VÆR: Situasjonen er mørkegrå for Manchester City og Mark Hughes, men manageren tror på bedre tider - med ham selv ved roret.  (Foto: GLYN KIRK/AFP)
SPÅR BEDRE VÆR: Situasjonen er mørkegrå for Manchester City og Mark Hughes, men manageren tror på bedre tider - med ham selv ved roret. (Foto: GLYN KIRK/AFP)
City-manager Mark Hughes har imidlertid klokketro på at overgangen vil gå i orden, men mener det kan ta litt tid.

- Fra en managers ståsted ville jeg elsket å jobbe med en så talentfull spiller. Men dette er ingen enkel overgang. Avtalen er veldig komplisert med mange ulike elementer i eg. Vi må gi det litt tid, sier Hughes til The Sun.

.