villarreal (Foto: DIEGO TUSON/AFP)
villarreal (Foto: DIEGO TUSON/AFP)

Sats på Villarreal

Spansk og engelsk fotball på søndagens spillforslag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 18. januar, frist kl. 16.55:
47 Tottenham - Portsmouth H 1,60
57 Villarreal - Mallorca (0-1) H 2,10

Totalodds: 3,36

Oppskriftsmessig hjemmeseier
Premier League. Tottenham teller fem kamper uten seier i ligaen, men har også slått Wigan og Burnley her i cupsammenheng nylig. Manager Redknapp var ikke blid etter 0-1-tapet for Wigan for en uke siden, og forventer at hans nåværende elever hever seg mange hakk til møtet med de forhenværende. Gode Jenas (m) er usikker og Assou-Ekotto fortsatt suspendert.

Portsmouth fikk en etterlengtet opptur med avansement i FA-cupen tidligere i uken. Ellers har poengfangsten nesten uteblitt siden managerskiftet i oktober. Spissen Defoe har også fulgt sjefen nordover i ettertid. Davies (m) forventes tilbake fra sykdom og Nugent (a) fra skade. Vingen Pennant er hentet fra Liverpool, men blir neppe klar tidsnok.

På eget gress bør dette være en overkommelig oppgave for Tottenham. Vi tar med 1,60 på en vrien dag.

Svak Mallorca-form
Primera. Villarreal fikk med seg et fortjent poeng mot Valencia i 3-3-oppgjøret for en uke siden. Knepne tap i de tre foregående, også det mot andre topplag. Med tidlig cup-exit var midtuken fri. Nihat (a) er skadet. Eguren (m) er suspendert, Senna (m) tilbake.

Nestjumbo Mallorca avanserte mot Almeria i cupen onsdag. På de åtte foregående seriekampene har det blitt fattige to poeng, tap for topplag de tre siste. Moya (k) fortsatt ute, nyankomne Aouate tar ventelig plass mellom stengene. Både Santana (m) og Arango (m) soner karantene.

Villarreal har omsider en på papiret enkel oppgave. Vi tror de helgule innfrir, og spiller H med 0-1 fra start.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne