Fernando Torres  (Foto: DAVID MOIR/REUTERS)
Fernando Torres (Foto: DAVID MOIR/REUTERS)

Torres: - Glem City, Kakà!

Fernando Torres mener Manchester City ikke er rett klubb for Kaká.

Kakás flørt med City har fått opp øynene på enhver. Nå er det Fernando Torres som advarer brasilianeren mot å flytte til Manchester.

- Pokaler er viktigst
I intervjuet gjort med Daily Mail, sier Torres at pengene peker mot en mulig overgang, men at en ung spiller med ambisjoner heller bør tenke på å vinne pokaler og bringe ære til klubben enn å telle kroner på vei til banken.

- Manchester City er ikke veien å gå. Tenk deg etter ti år og du ikke har vunnet noen trofèer eller medaljer; det er som om du har spilt fotball forgjeves. Man kan ha en en bedre kontrakt enn sine venner, men ingen spiller vil se tilbake og si; se hvor mye penger jeg vant, sier Liverpools nummer ni.

- Først og fremst må City komme seg ut i Europa, spille europacup og spille mot de store lagene. Frem til da skjønner jeg ikke hvorfor noen store spillere vil velge å spille der, mener spanjolen.

Vil vinne i Europa
Personlig ser Torres frem til innspurten i Premier League, samt Champions League-møtene mot Real Madrid.

- Mine ambisjoner er å kunne vinne Champions League, og Premier League med Liverpool. Jeg vil ha bilder av det å se tilbake på etter jeg har lagt fotballskoene på hyllen, forteller Liverpool-spissen.