Newcastle  (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)
Newcastle (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)

Newcastle henter Gascoigne (7)

Håper Gazzas nevø lever opp til etternavnet.

Cameron Gascoigne er ikke eldre enn syv år, men viser allerede prov på at onkelens fotballgener er noe som ligger til familien.

Målmaskin
Etter at unge Gascoigne scoret 22 mål på 30 minutter i en kamp, valgte Newcastle å hente guttungen til St. James' Park. I den nevnte kampen måtte Cameron bytte lag i pausen for å jevne ut forskjellen.

Moren til «mini-Gazza» og søsteren til Paul Gascoigne, Lindsay, håper sønnens karriere kan være det som får broren på rett kjøl.

- Min bror må bli frisk for seg selv fordi han er en god mann som fortjener litt glede, men han har også veldig lyst å hjelpe Cameron til å bli en så god spiller som mulig, sier Lindsay til Daily Star.

Har onkel som idol
Hun forteller videre at sønnen har sin onkel som idol og bruker flere timer daglig på å prøve å kopiere Gazzas ferdigheter - på banen.

- Paul er en inspirasjon for Cameron på banen, og jeg håper at han vil lære av hans feil utenfor banen. Han beundrer sin onkel og er så stolt av å bære navnet Gascoigne på ryggen av drakten, sier moren til «den nye Gazza».