BERGEN 20070505:
Starts Morten Hæstad under  eliteseriekampen mellom Brann og Start i Bergen  lørdag kveld.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX  (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)
BERGEN 20070505: Starts Morten Hæstad under eliteseriekampen mellom Brann og Start i Bergen lørdag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)

Tørum hyller unguttene

Knut Tørum trengte én kamp for å skape beigeistring igjen

Start - Bryne 2-1

- Jeg føler vi var veldig entusiastiske og står på helt til slutt. Det har publikum savnet litt, uten at det har vært et stort problem innad hos oss. Det har ikke lyst så godt av oss tidligere. Det gjorde det i dag, sier Geir Ludvig Fevang.

Se scoringene i videovinduet over!

- Jeg synes det er en fin giv og stor entusiasme. Jeg synes det ser bra ut, sier Bård Borgersen.

Ungt mannskap
Start stilte med et svært ungt mannskap i kampen mot Bryne i Sørlandshallen. Glimtvis viste laget fotball som fikk folk til å tenkte tilbake til tiden Tom Nordlie var sjef.

Geir Ludvig Fevang og prøvespiller Emmanuel Nwachi scoret målene for hjemmelaget, mens Karl Morten Håland stod bak Brynes mål.

- Skal vi lykkes i Tippeligaen med dette unge mannskapet må vi spille veldig hurtig fotball og bruke de ferdigheten vi har. Vi er ikke det mest fysiske laget i serien, men vi skal spille fotball med mye guts. Og de unge spilte med selvtillitt og vokste et par hakk i løpet av denne kampen, sier Knut Tørum.