Jan Tore Kjær  (Foto: Holm, Morten/SCANPIX)
Jan Tore Kjær (Foto: Holm, Morten/SCANPIX)

VIF-sjef kastet av USA-fly

Ni personer fra Vålerenga Ishockeys reisefølge fikk ikke være med flyet til USA.

Hendelsen fant sted på Gardermoen i går kveld. Vålerenga ishockeys direktør Jan Tore Kjær var blant de ni som ikke fikk reise på sponsortur. Blant dem var var også daglig leder i Vålerenga-sjappa, Frode Veie, melder VG Nett.

- Vi var ikke overstadig beruset. Jeg føler meg ærekrenket. Jeg hadde gått og gledet meg i ukevis til amerikansk ishockeykamp. Jeg hadde ikke drukket noen ting. Etterpå blåste jeg i promillemåleren som viste 0,0 i promille, sier Veie til nettavisen.

Jan Tore Kjær formidler via tekstmelding at han nå er i Sverige for å kjøre snøscooter.

I tillegg til de ni som ble kastet av flyet, forlot to stykker flyet frivillig. Sponsorgruppen skulle fly til USA for å se Florida Panthers mot Philadelphia Flyers i den amerikanske hockeyligaen.

- Etter ombordstigning på flyet, opptrådte flere passasjerer forstyrrende og kapteinen besluttet av hensyn til sikkerhet og trygghet at han ikke kunne tillate å ta av med dem om bord. Politiet ble tilkalt, og totalt 11 passasjerer gikk i land, sier Thorbjørn K. Laundal, kommunikasjonsansvarlig for Continental Airlines i Norge til VG Nett.