lillian
lillian

Vil kle seg naken for Playboy igjen

Når Lillan Müller fyller 60 år, skal det feires på forsiden av Playboy.

57 år gamle Lillian Müller har hele åtte Playboy-forsider, noe som er rekord.

- Jeg ser på Playboy som et klasseblad. De fleste tenker at de ikke vil stille opp når de blir gamle, fordi de mister den fysiske fasongen, i og med at de ikke lærer å ta vare på seg selv fra de er helt unge, sier Lillan Müller til «God kveld Norge».

Har stående tilbud

Hun forteller videre at hun alltid har stående tilbud fra Playboy om å stille opp.

- En av de månedene hvor jeg feirer å bli 60 år, lurer jeg fælt på hva jeg skal gjøre for å feire dette. En av de tingene jeg lurer på, er å gjøre en ny forside og billedserie for Playboy, røper hun.

- Spennende prosjekter

Müller understreker imidlertid at det blir på hennes egne premisser.

- Det er jeg som blir sjefen, ikke dem. Jeg stiller gjerne naken for å vise frem en flott figur, samt vise at du kan være i form selv om du er 60 år. Det er viktig å vise samfunnet at man ikke bare kan være sprek og sexy når man er ung, mener Müller, som er i Norge for å arbeide med en del spennende prosjekter.

- Det er blant annet bok, kalender og et mulig TV-prosjekt, men foreløpig kan jeg ikke si så mye om dette.

- Viktig med sunnhet

Müller har en datter som skal begynne på universitet, og hun holder nå på å søke om statsborgerskap for henne slik at hun kan studere i Norge.

- Jeg har mange ganger savnet Norge, og ser frem til å kunne tilbringe litt mer tid her, sier modellen, som gjerne slår et slag for helse og sunnhet.

- Botox og operasjoner holder jeg meg unna. Det som er viktig er å ta vare på seg selv og leve sunt, sier hun.

Les flere kjendisnyheter hos God kveld Norge.