Forskerpatruljen
Forskerpatruljen

Morsomme forskere

Tre forskere utenom det vanlige legger ut på veien for å hjelpe folk med å løse hverdagsproblemene deres.

I hver episode av det action- og humørfylte tv-showet gir "forskerne" Basil Singer, Adam Rutherford og Jam Stansfield hjelp til fortvilte mennesker med små og store hverdagsproblemer. En gang ordner de opp for en festivaldeltaker som ikke orker tanken på de forferdelige offentlige toalettene der. I en annen episode bistår de et meglerpar som har fått bilen sin beslaglagt på grunn av for mange ubetalte parkeringsbøter. For en søvnløs stakkar kan en innretning som eliminerer uønsket støy være redningen.

Med sin helt særegne stil gjør mennene i hvitt alt for å hjelpe folk til å overvinne problemene sine. Men hver klient har en deadline, og forskerne er aldri garantert suksess.


Spøkelse

I første episode treffer vi Cornelia Bayley, eieren av den staselige eiendommen 'Plas Teg'. Cornelia sliter med økonomien, og bestemmer seg for å åpne opp hjemmet sitt for publikum. Huset er både ærverdig og flott innvendig, men Cornelia vet at et spøkelse eller to ville ha økt antall besøkende betraktelig. Kan mennene i hvitt klare å skape et spøkelse så troverdig at gjestene blir skremt?

Se "Forskerpatruljen" på TV 2 Zebra mandag 19. januar kl. 00:50.