Ann Kristin og Geir Ove Farmen 2008
Ann Kristin og Geir Ove Farmen 2008

- Ting kunne vært annerledes

«Farmen»-paret fortsatt single på hver sin kant.

Fjorårets «Farmen»-par er fortsatt single på hver sin kant. Geir Ove Johnsen medgir overfor «God kveld Norge» at han noen ganger skulle ønske han bodde nærmere søte Ann Kristin Loraas.

- Vi hadde det fantastisk på «Farmen», og jeg skulle mange ganger ønske at jeg kunne være nærmere henne. Når jeg bor i Nord-Norge og hun i Tønsberg blir det jo begrenset med kontakt, selv om vi snakker sammen ofte, sier Johnsen.

- Dersom vi hadde truffet hverandre på utsiden kunne situasjonen ha vært en annen i dag, legger han til.

- Er du lei deg for at det ikke ble noe mer mellom dere?

- Det er jo mange ting man skulle ønske var annerledes, men det er ikke noe man kan gå å tenke på. Generelt sett er livet mitt blitt veldig bra nå, sier 25-åringen, som har bodd hjemme hos foreldrene i Vesterålen i nærmere ett år.

Tøff tid

For Geir Ove har det å komme tilbake til et normalt liv tatt en del tid. Særlig tung var tiden rett etter «Farmen», da alle skulle ha en bit av han og Ann Kristin.

- Det er jo slitsomt når folk hele tiden kommer opp til deg og spør de samme spørsmålene. Det har vært et enormt press både fra privatpersoner og media, og jeg fikk meg en kraftig knekk, sier han åpenhjertig.

Nå smiler imidlertid livet til Johnsen. 30. januar flytter han til Alta, for å spille 2. divisjonsfotball med Bossekop.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å komme tilbake til Alta. Jeg trivdes utrolig godt der, og selv om det har vært en fantastisk støtte å bo sammen med familien ett år nå, kjenner jeg at det er på tide å komme seg videre, sier han.

God tone

Ann Kristin og Geir Ove har fortsatt en veldig god tone, selv om romansen ble relativt kortvarig.

- Det er et vennskap som kommer til å vare livet ut, sier Ann Kristin.

Hun stortrives som lærer i Nøtterøy, og har nettopp kjøpt seg leilighet. Til «God kveld Norge», røper hun at hun fortsatt er single.

Begge to har bare gode minner når de tenker tilbake på «Farmen»

- Det er en unik mulighet jeg vil anbefale alle som kan å gripe, sier Ann Kristin.

- For meg var dette et fantastisk eventyr som jeg bare har gode minner fra. Det eneste som har vært tøft er presset i etterkant, særlig for personer som har vanskelig for å si nei til ting, mener Geir Ove.

LES OGSÅ: - Ingen TV uten «Farmen»

LES OGSÅ: Forelskelsen kokte bort

LES OGSÅ: Farmen er tilbake