Harald Zwart
Harald Zwart

Zwart med storfilm i Hollywood

Will Smith har valgt Harald Zwart til å regissere nyinnspillingen av «Karate Kid».

Smith er en av verdens desidert største filmstjerner og omtales av Newsweek som verdens mektigste skuespiller, så det hersker nå liten tvil om at den Los Angeles-baserte regissøren nå definitivt er etablert i Hollywoods eliteserie.

Flere filmer
Harald Zwart tok for alvor steget opp i Hollywoods toppdivisjon med filmen Pink Panther 2, der han tydeligvis har gjort et godt inntrykk på verdensstjerner som Steve Martin, John Cleese, Andy Garcia og Jean Reno. Og Hollywood vil tydeligvis ha flere Zwart-filmer. Nå er det altså en av de aller mektigste som gjerne vil jobbe med Harald Zwart.

- Will Smith skal selv produsere Karate Kid og hovedrollen skal spilles av hans sønn, Jaden (10). Så man kan godt si at Smith legger familiens fremtid i hendene til Zwart, en stor tillitserklæring for nordmannen. Den andre hovedrollen, den vise mr. Miyagi, skal spilles av actionlegenden Jackie Chan, skriver Kulturmeglerne i en pressemelding.

Glad i Norge
Harald Zwart har vært bosatt med familien i Los Angeles i snart 10 år, og er for tiden hjemme i Norge for å lansere bakomboka til Lange Flate Ballær-filmene, samt filmen Død Snø.

– Jeg sier fortsatt «hjem» om Norge selv om jeg bor og jobber i Los Angeles. Jeg sørger alltid for å ha noen norske prosjekter slik jeg kan ta en tur «hjem» en gang i blant, sier en opplagt Zwart.

Les flere kjendisnyheter på nettsidene til «God kveld Norge»!