Chris Martins Cheryl-sang

Chris Martin og Gwyneth Paltrow sang en serenade for Cheryl Cole på telefonen.

Paret ringte opp hvert medlem i Girls Aloud – Cheryl, Nadine Coyle, Kimberley Walsh, Nicola Roberts og Sarah Harding – for å overbevise dem om å backe bandet til Chris Martin, Coldplay.

Chris huket tak i Gwyneth for å gi Cheryl en «X-Factor»-aktig opptreden. Men da det var tid for å overtale «X Factor»-dommeren Cole, bestemte paret seg for at de trengte noe ekstra spesielt og sang en utgave av jentegruppas hit «Sound Of The Underground».

– Jentene var overbegeistret for å få en personlig telefon fra Chris. De trodde aldri han skulle være en så stor fan. Etter å ha lagt på fra Chris, ringte Nicola til Cheryl for å fortelle de gode nyhetene, men Cheryl hadde akkurat vært ferdig med å snakke med ham minutter før og var fortsatt i sjokk.

– Chris fikk tak i Gwyneth for å gi Cheryl en «X Factor»-aktig forestilling. Gwyneth sang jentenes hit-single på telefonen mens Chris stemte i, sier en kilde til den britiske avisa The Sun.

«Iron Man»-stjernen Paltrow, som etter sigende skal åpne en verdensomspennende kjede med treningsstudioer, spurte også Cheryl om å invitere «X Factor»-vinneren Alexandra Burke til å sitte ved siden av seg i salen under konserten.

Chris Martin har ikke gjort noen hemmelighet av at han liker Girls Aloud.

– Girls Aloud er mine favorittjenter i hele verden, bortsett fra min kone og datter, selvfølgelig! Men de kommer absolutt inn fra nummer tre til åtte, sier han.

Girls Aloud skal varme opp for Coldplay på Wembley Stadium i London 19. september når bandet legger ut på britisk turne. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2