barbro og eskil fagerbakk
barbro og eskil fagerbakk
Barbro og Eskil Farmen
Barbro og Eskil Farmen

- Akkurat nå hater jeg deg

Det sa «Farmen»-deltaker Barbro Fagerbakk til sin far Eskil. Det blir fort krangel med lite mat og tett miljø. SE VIDEO

Noen opplever den reneste idyll som deltaker på reality-programmet «Farmen», og lever et bonderomantisk liv med en de flørt de har funnet på gården. Andre deltakere får fort nok av lite mat og mye jobbing, i tillegg til det å bo så nært innpå et titalls ukjente mennesker.

Les også: Vil du kline på «Farmen»?

Les også: «Farmen» er tilbake

Les også: Meld deg på til Farmen her!

Helgis utbrudd

Gaute Grøtta Grav har vært programleder i tre sesonger av «Farmen», og er ikke i tvil om hva han tenker på som den heftgste krangelen i løpet av de fem sesongene programmet har gått på TV.

- Alle øyeblikkene du får se i «Øyeblikks»-programmet fredag kveld, er episoder jeg husker svært godt. Mange positive minner, men av negative husker jeg svært godt Helgis utbrudd mot Bente i Sogndal i 2004, sier Gaute til tv2underholdning.no.

Se hva som skjedde da Helgi Bjørgvin Agustssons gikk amokk etter å ha blitt beskyldt for å ha stjålet to esker tobakk.

282542

Utbruddene til Helgi stanset ikke med den hissige diskusjonen i stua. Ved matbordet senere på kvelden kom det mer høylytt roping fra hissigproppen. Se videoen:

282543

Helgi fikk masse negativ oppmerksomhet etter at han røk uklar med Bente Naglestad, krangelen som endte med håndgemeng, førte også til Helgis «Farmen»-sorti.

Datterhat

I Sogndal i 2004 var det også et annet par som røk i tottene på hverandre. Det var far og datter Fagerbakk fra Narvik.

Eskil og Barbro ble uenige om en tredje deltaker på Farmen, Snorre A. Rotbæk, som også ble vinner av tredje sesong. Mens Eskil lå i en dårlig seng i huset med alle de andre deltakerne, valgte Barbro å ta med seg blant annet Snorre inn i kjempehuset og den deilige dobbeltsengen.

Se krangelen hvor det bikker over for Barbro, og hun uttaler at hun akkurat nå hater sin far.

282541

Se «Øyeblikkene - Tilbakeblikk på Farmen» på TV 2 fredag 16. januar kl 20.00.