Ann Kristin og Geir Ove Farmen 2008
Ann Kristin og Geir Ove Farmen 2008

Vil du kline på Farmen?

Kjærligheten blomstret i forrige sesong av «Farmen». Nå kan det bli deg som opplever romantikk anno 1909 på en forlatt gård.

Farmen skal tilbake på skjermen på TV 2, og snart kan du sende din søknad om å delta til det populære reality-programmet.

Finn kjærligheten på «Farmen»

Har du ikke funnet kjærligheten ennå, kan et opphold på «Farmen» være noe å vurdere. For tidligere år har det blitt litt romantikk på gården, til tross for dårlig hygiene, mye jobbing og lite mat.

I 2008 fant Geir Ove Johnsen og Ann Kristin Loraas hverandre på Bøenseteren i Aremark. Selv om forholdet aldri overlevde hverdagen anno 2008 hadde de det riktig så koselig i ukene de var på «Farmen».

Kyssing i stampen

Husker du hvor hett det ble i stampen da turtelduene Geir Ove og Ann Kristin endelig fikk tatt seg et bad? Se video nedenfor.

282381

Les også: - Ingen TV uten «Farmen»

Les også: Meld deg på «Farmen» her

Idyll anno 1908

Med en hverdag uten TV og internett, kafeer og kino, blir det fort mer tid til hverandre. Her fikk«Farmen»-paret ro i gresset, på benken i stua eller på stabburet for å ha det hyggelig sammen. Livet går saktere, og romantikken blir mer intens i de små øyeblikkene. Se video nedenfor.

282384

Delte seng

I sesongen før, ble det romantikk da Marianne Hafnor fra Halden brukte en hard seng som unnskyldning for å krabbe opp i sengen til Dan Inge Loftheim fra Bryne som hun hadde et godt øye til. Se video nedenfor.

282379

Din tur på «Farmen»

Søknadsprosessen til neste runde av «Farmen» starter i slutten av uka på tv2underholdning.no.

- Ja, vi starter opp igjen med påmelding til «Farmen», sier prosjektleder i TV 2, Arild Brubak.

Han er på utkikk etter deltakere over 18 år som har lyst på en helt unik opplevelse på en gård som blir satt hundre år tilbake i tid. Du bør også ha en interesse for det å drive en gård hvis du melder deg på programmet.

- Du må være et menneske som har interesse for andre og har lyst på en opplevelse med å drive gård. Du trenger ingen forkunnskaper, men har du det er det ingen hindring. Du må ha lyst til å lære noe om faget - det å bygge og drive med ting slik det var for hundre år siden, sier Brubak.

Les alt om «Farmen» her.