amy (Foto: Ross, © ep)
amy (Foto: Ross, © ep)

Faren fløy for å trøste Amy

Winehouse i sorg etter at den nye kjæresten reiste hjem.

Amy Winehouse (25) har nytt solferien på den karibiske øya sammen med 21 år gamle Josh Bowman. Men søndag sjekket han ut av hotellet - og reiste hjem.

- Amy var svært ute av seg. Hun gråt og fortalte Josh at hun elsket ham og ville se ham igjen snart, sier en annen gjest på Le Sport-feriestedet, der Amy og Josh møttes, til The Sun. Streite Josh Bowman var der på ferie med sin mor og bestemor da han møtte «Rehab»-sangeren, som har hatt stormfulle tider bak seg.

Mitch Winehouse hadde ifølge avisen håpet på å møte datterens nye kjæreste. Hun har angivelig ringt sin far daglig for å fortelle hvor betatt hun er. Men nå må pappa Winehouse i stedet nøye seg med å trøste datteren.

Les også: Spydde på frokostbuffeen

Til en annen britisk tabloidavis, News Of The World, skal Amy Winehouse ha uttalt: - Josh er flott og ordentlig, og det er det jeg elsker med ham. Når vi er sammen trenger jeg ikke dop for å føle meg bra, fordi han får meg til å føle meg fantastisk. Jeg har endelig unnsluppet fra helvete, og er forelsket igjen.

Hun hadde også følgende kommentar til at ektemannen Blake Fielder-Civil, som dels har påtatt seg skylden for at Amy har pådratt seg sine store narkotikaproblemer, nå har tatt ut skilsmissesøknad: - For øyeblikket har jeg glemt at jeg er gift. (©NTB)

Les flere kjendisnyheter på nettsidene til «God kveld Norge»

Mer innhold fra TV 2