SORG: Ari Behn sørger over sin morfar Andreas Solbergs død.
SORG: Ari Behn sørger over sin morfar Andreas Solbergs død.

- Patetisk, latterlig og tabloid svada

Ari Behn har i hele dag fortsatt sine verbale angrep mot Carl-Erik Grimstad.

- Dette er et oppdemmet raseri. I åtte år har det vært en vedvarende usakelig, ufin og nedrig kritikk fra Grimstad, sier prinsessegemalen til TV 2.

- Tabloid svada

I dag stilte han til et direkteintervju i programmet Her og nå på NRK P1, etterfulgt av opptredener i blant annet TV 2 Nyhetene, Tabloid og RedaksjonEn.

- Det har vært unøyaktigheter hele veien, patetisk, latterlig og tabloid svada, sier Behn, og understreket at oppgjøret med Grimstad er dypt personlig, og noe han nå var nødt til å ta.

- Hva sier din kone til at du går ut sånn i mediene?

- Hun synes det er slitsomt, selvfølgelig. Det er slitsomt når mannen går i krigen.

Les også svaret fra Grimstad: - Ari kan ikke begrave meg

Kritiserte Märtha

Det var i lørdagens utgave av VG at Ari Behn gikk hardt ut mot Grimstad, som han mener har kommet med sladder og svada om kongehuset, etter å ha jobbet som soussjef på Slottet i tre år.

Grimstad har ved flere anledninger de siste årene stått fram og kommentert forhold ved hoffet. Blant annet har han kritisert Märtha Louise for hennes dobbeltroller.

Märtha Louise og Ari Behn
Märtha Louise og Ari Behn

Ari Behn kommer snart ut med en ny bok, der en av karakterene tydelig er inspirert av Grimstad: En tidligere infosjef ved slottet som krever skreddersydde dresser og luksussuiter.

Etter å ha gått til motmæle i lørdagens og søndagens utgave av VG, uttalte Grimstad til Dagbladet i dag at han anser seg som ferdig med saken.