Cecilia Brækhus  (Foto: Sauerland Event / SCANPIX/SCANPIX)
Cecilia Brækhus (Foto: Sauerland Event / SCANPIX/SCANPIX)

Brækhus får VM-kamp

Cecilia Brækhus kommer etter all sannsynlighet til å bokse sin første tittelkamp i Kiel, og datoen det jobbes etter er lørdag 14. mars.

Hun skal bokse en av hovedkampene på det neste VM-stevnet til Arthur Abraham, verdensmesteren i mellomvekt i International Boxing Federation (IBF).

Brækhus står med ti kamper og er ubeseiret til nå i karrieren. Foreløpig er det ikke avklart hvem hun skal møte i det som ser ut til å kunne bli en VM-kamp i Kiel, men Sauerland Event jobber med å få til en kamp mot svenske Anna Ingman.

- Det kan passe godt å få en tittelkamp mot Ingman nå, for planen min går ut på å gjøre unna de nordiske utfordrerne først, for så å vende blikket mot USA og de store bokserne der, sa Cecilia Brækhus til NTB da det ble klart at hun ville få sin første tittelkamp.

Brækhus har bokset i Ostseehalle i Kiel en gang tidligere. Det var 29. mars i fjor da hun vant en klar seier over tyske Tatjana Dieckman. Alt tyder på at hun nå vender tilbake til Kiel, bekrefter Johannes Berendt i Sauerland overfor NTB.

Det er heller ikke klart hvem «King Arthur» Abraham skal møte i Kiel om drøye to måneder. (©NTB)