jakten på kjærligheten
jakten på kjærligheten

Se de første Jakten-kyssene

Her kan du se de første kyssene fra fem år med «Jakten på kjærligheten».

I fredagens spesialutgave av «Jakten på kjærligheten» får vi et gjensyn med mange av de fine øyeblikkene vi har vært vitne til gjennom alle de fem årene «Jakten på kjærligheten» har gått på TV 2. Den aller første episoden av det populære programmet ble sendt høsten 2004.

Vil du melde deg på? Klikk her for mer informasjon

Se noen av møtene og de første kyssene i videoene under!

Bryllup og barn

«Jakten på kjærligheten» har ført til tre bryllup og ett barn allerede, og også årets utgave av Jakten på kjærligheten ga oss romantikk og varme følelser. Silje fikk sin Andreas mens Guro ble stormende forelsket i Svein Are.

I den første sesongen så vi at Wenche i Vang traff sin Thor Even I tillegg ble Magnus og Camilla samboere hjemme på gården til Magnus i Nes.

I kveldens program som har fått navnet «Øyeblikkene» får vi et gjensyn med noen av «Jakten»-parene som har rørt seerne. Under får du gjenoppleve noen av de første møtene og kyssene.

Tore Jardar og Michelle

I den tredje runden av Jakten for kjærligheten fikk vi se Tore Jardar falle pladask for Michelle under det første møtet på speeddaten. Lier-gutten ble helt oppslukt i de blå øynene hennes og ble ifølge seg selv «helt satt ut».

Se deres første møte:

282001

Se deres første kyss:

281998

Oddrun og Svein

Høsten 2007 ble det kjærlighet mellom Oddrun og Svein i Overhalla i Nord-Trøndelag.

- De kvalitetene jeg setter mest pris på har jeg funnet i Oddrun. Det hadde jeg jo håpet på, men jeg kunne ikke være sikker på at jeg skulle finne det, sa Svein fem måneder etter møtet.

Se deres aller første møte:

281997

Svein valgte altså til slutt Oddrun og de tro på ferie til Italia.

Se Oddrun og Sveins ferie:

282007

Guro og Svein Are

I fjor høst fulgte vi Ola, Silje, Guro og Ragnhilds jakt på kjærligheten. Det ble full klaff for både Silje og Guro. Guro ble betatt av Svein Are allerede ved første møte.

278830

Guro og Svein Are dro til Budapest på ferie.

Se videoen fra ferien her:

276114


Silje og Andreas

Silje Stensland og Andreas Gran ble også kjærester under den siste runden av Jakten på kjærligheten. Se paret titte på ringer i videoen under.

276124
Her kan du se Silje og Andreas på ferie:

276115

Les alt om Jakten på kjærligheten her