VANSKELIG: Scarlett Johansson synes det er vanskelig å takle det emosjonelle presset ved å være skuespiller.  (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
VANSKELIG: Scarlett Johansson synes det er vanskelig å takle det emosjonelle presset ved å være skuespiller. (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

- Jeg kunne drive et bordell

Scarlett Johansson vil spille horemamma i sin neste film.

Scarlett Johansson var nylig i Norge for å lede fredsprisshowet. Nå kan den vakre skuespilleren fortelle at hun har lyst til å utvide sitt skuespillerrepertoar og fjerne seg fra periodedramaer. Blondinen vil nemlig spille hovedrollen i en westernfilm.

– En hver skuespiller vil være med i en westernfilm. Jeg kunne drive et bordell, som en bordellmamma eller noe sånt. Jeg jobber med det jeg har. Det er bare en begrenset periode folk har lyst til å se meg i korsett. Så jeg kan like gjerne gjøre det nå, sier Johansson til magasinet Harper’s Bazaar.

Les også: Scarlett raser etter jukseintervju

Vil trene mer

Hun innrømmer at hun følte seg virkelig ille til mote da hun så sin mann Ryan Reynolds konkurrere i New York Marathon i fjor, fordi hun ikke har energi til å gjøre det selv.

– Jeg dro til et tilfeldig sted og så alle løpe forbi. Det var virkelig utrolig. Jeg er en forferdelig løper – jeg kan nesten ikke sette en fot fremfor den andre. Jeg hørte at Jennifer Lopez var med på et triatlon, og da tenkte jeg: «Søren ta meg, jente, du har akkurat født tvillinger! Det er utrolig».

Spiser ikke kjøtt

Med referanse til kallenavnene Spice Girls ga seg selv – Posh Spice, Ginger Spice, Sporty Spice, Baby Spice og Scary Spice – legger Scarlett til: «Jeg er så til de grader ikke en Sporty Spice – jeg er en være-hjemme-og-vegeter Spice».

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»