norske talenter
norske talenter

«Drop in»-audition i Trondheim

I Trondheim setter «Norske Talenter» opp et eget telt midt i byen slik at alle kan bli med på audition.

Nå er det snart klart for innspilling av aller siste auditionby i «Norske Talenter». Neste helg er det talentene i Trondheim som skal prøve sitt talent foran dommere og publikum. Men før det, må alle som har fått invitasjon til å være med også gjennomføre en precast-audition.

I tillegg er det en åpen audition på Studentersamfundet der alle som ikke har meldt seg på bare kan stikke innom for å vise talentet sitt. Åpen audition på Samfundet begynner kl. 16.00.

Les også: Møt opp på åpen audition

Ny vri i Trondheim

I Trondheim blir det et nytt opplegg. I tillegg til den vanlige åpne audition skal «Norske Talenter»-crewet sette opp et telt midt i Trondheim sentrum. Dette blir en slags «drop in»-audition slik at alle forbipasserende eller folk som er i nærheten kan stikke hodet innom.

- Det kommer til å være folk fra «Norske Talenter» der for å ta i mot de som vil prøve seg. Folk kan gjøre hva de vil. Alle kan komme innom og de slipper å vente så lenge, sier castingansvarlig i «Norske Talenter», Gro Sivertsen, og legger til at denne audition går parallelt med den andre åpne audition på Samfundet.

Ved å sette opp et telt midt i sentrum får også folk som ikke får kommet til Samfundet enda en sjanse.

Her møter du opp

Tid: Tirsdag 13. januar. Fra kl. 10 til ca. kl. 18.

Sted: Trondheim Torg, foran McDonalds.

Lurer du på noe? Send mail til norsketalenter@monstermail.no eller ring 40288663

Klikk her hvis du vil være publikum under audition i Trondheim

Les alt om «Norske Talenter 2009» her!