oprah
oprah

Oprah vil gå ned i 2009

Jojoslankeren Oprah Winfrey – som har gått solid opp i vekt igjen det siste året – gir stort arbeidspress skylden. Nå vil hun gå ned i vekt i 2009.

Det var på sitt eget TV-show at Oprah tilsto at hun følte seg miserabel etter vektøkningen, som hun mener skyldes at hun ikke tok seg nok tid til å slappe av.

Misbruker mat

– For mye arbeid og for lite lek. Ikke nok tid til å roe seg ned. Ikke nok tid til virkelig å slappe av, sier Oprah Winfrey, som også snakket om sitt vanskelige forhold til mat.

Oprah
  slet ut stemmen til Whitney
Oprah slet ut stemmen til Whitney

– Det handler om å misbruke mat, sier hun, og sverget på at hun vil jobbe for å endre dette i det nye året, som hun kaller for «håpets år». Hun ønsker å komme ned på en vekt som kroppen hennes tåler, og som er helseriktig og sunn. Blant annet vil hun ta seg tid til å trene mer.

Skjulte kroppen

Det siste året har hun, hver gang hun er blitt fotografert for sitt eget månedsmagasin «O», prøvd å skjule kroppen sin – fordi hun ikke ønsket at folk skulle se den.

– Der var jeg, en av de mest synlige personene i verden, og forsøkte ikke å bli sett på forsiden av mitt eget blad, sa hun videre ifølge Daily Mail.

Men på forsiden av januarnummeret av «O» stiller hun opp i lilla joggedress, med oppgitt uttrykk og en hånd pekende mot et bilde av seg selv i 2005, da hun hadde slanket seg med stor suksess. Tittelen lyder: «Hvorfor lot jeg dette skje igjen?». (©NTB)

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»

Mer innhold fra TV 2