aniston pitt
aniston pitt

Forsvarer Jennifer

- Hele den «Angelina mot Jennifer»-greia er bare tull, sier Brad Pitt.

Etter skilsmissen fra Brad Pitt, er Jennifer Aniston blitt beskrevet som både bitter og sjalu. Nå får hun uventet støtte fra eksmannen.

- Jennifer er en flott jente. Hun var en viktig del av livet mitt, og jeg var en viktig del av hennes, sier Brad Pitt til det amerikanske magasinet W.

Møtes regelmessig

Brad forteller videre at Jennifer kommer på besøk en gang i blant, og at de fremdeles har regelmessig kontakt. Han understreker også at konflikten mellom Angelina og Jennifer kun er medieoppspinn.

- Hele den «Angie mot Jen»-greia er bare tull, sier han.

Brad og Jennifer ble et av Hollywoods desidert største stjernepar da de giftet seg i juli 2000. Eventyrforholdet tok imidlertid slutt drøyt fire år senere da Pitt møtte Angelina Jolie.

Var ikke utro

Angelina og Brad møtte hverandre under innspillingen av actionkomedien «Mr. and Mrs. Smith». Brad benytter intervjuanledning til å avvise ryktet om at han innledet forholdet med Angelina samtidig som han var gift med Jennifer.

- Det var slutt mellom Jennifer og meg idet jeg holdt på med filminnspillingen. Men det betyr ikke at Angelina og jeg hadde innledet et forhold allerede da – det gjorde vi nemlig ikke, sier han.

Brad Pitt er for tiden aktuell med den kritikerroste dramafilmen «The Curious Case of Benjamin Button» som har Norgespremiere 6. februar.

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»-sidene!