IKKE BRUK!!!!!
IKKE BRUK!!!!!

Julefeiring i Helvete?

Får disse gærningene viljen sin, er det mange som feirer neste jul på et kjipt sted.

Nei da, vi har ikke noe prinsippielt imot verken kristne, jøder, muslimer, taoister, buddhister eller mennesker innen andre trosretninger.

De vi derimot har uhyre lite til overs for er religiøse fundamentalister, sneversynte tullinger og mennesker som har fått det for seg at de kan dømme andre i en guds navn.

Dette lille klippet, som vi unnlot å publisere før jul, slik at vi ikke skulle miste det lille vi hadde bygd opp av julestemning, er så fullstendig vanvittig, så latterlig og så beskrivende for hvor stokk idiot det går an å bli, at det bare må vises.

En gjeng peanøtthjerner
Her har en gjeng peanøtthjerner gått sammen om å vise hvor dumme mennesker kan bli - i sin guds navn, og selvsagt har de tatt med seg barna sine.

Det beste, eller verste, er at de har påtatt seg å frembringe et budskap om at guden deres hater stort sett det meste, fra homofile, via julenissen og Obama til hele verden.

Selv føler vi oss ganske sikre på at vi, dersom vi skulle havne i Helvete, vil støte på denne gjengen i det aller innerste hjørnet.

Den aller, aller verste julefesten!

.

Sjokkerende pennetriks! Sjekk videoen her!

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!

.

.