Julie Anker Hansen
Julie Anker Hansen

Dette skjer på Hotel Cæsar

Hvis du er nysgjerrig kan du sniktitte på hva som skjer på «Hotel Cæsar» denne uken.

Denne uken har Hotel Cæsar igjen åpnet dørene, og mye er forandret.

Hvis du vil bevare spenningen kan det være lurt å ikke se videoen nederst!

Les også: Comeback i «Hotel Cæsar»
Les også: Slik blir «Hotel Cæsar» i 2009

Juni, Eva og Cathrine er svært fornøyde med å presentere seg som den nye ledelsen for Anker-Hansen-konsernet. Juni er blitt konsernsjef, Eva hotellsjef og Cathrine økonomisjef. De har en god tone sammen, men det skinner likevel gjennom at dette er en skjør allianse. I tillegg sliter Juni med dårlig samvittighet ovenfor Jens August.

Gravidspekulasjoner

I mandagens episode kunne vi se at Julie fremdeles var dårlig. Hun trodde det skyldtes drikkevannet, men Cecilie opplyste om at drikkevannet var friskmeldt. Etter måneder med forsøk på å adoptere, viser det seg nå plutselig at Julie kan være gravid. Hun ringer legen for å få bekreftet eller avkreftet om hun virkelig er gravid.

Styrestyr

Det er valg av styrerepresentanter, og både de ansatte og ledelsen har overraskelser på lur. Både Svein og Pelle stiller til valg av styrerepresentant for de ansatte. Men det er en annen også som er i ferd med å stjele oppmerksomheten i styret. Kan Cathrine er svært skeptisk til vedkommende. Hun mener han ikke vil være i stand til å ta upartiske avgjørelser.

Cathrine har imidlertid sine helt egne planer, og har et svært overraskende valg av styremedlem. Juni og Astrid blir svært forferdet når de ser hvem de nå får bryne seg på.

Se sammendrag av uken på hotellet her:

281043

Følg med på «Hotel Cæsar» hverdager klokken 19.30 og reprisen hverdager klokken 18.00!