NY RETNING: Hvor er du på vei i 2009? Sjekk ut hva som skjer i ditt stjernetegn i 2009!
NY RETNING: Hvor er du på vei i 2009? Sjekk ut hva som skjer i ditt stjernetegn i 2009!

Hva skjer i 2009?

Et flunkende nytt år i sikte - sjekk ut utsiktene for ditt stjernetegn!

Væren

Avsluttet du året med en het romanse, fortsetter denne i 2009. Var det derimot tørketid inn i det nye året, er det ingen grunn til å fortvile - er du en tøff vær, ligger kjærligheten rett rundt hjørnet. Du kommer til å stå ovenfor et par vanskelige valg hva skole angår, men uansett kommer du til å takle konsekvenser i 2009, så kast deg ut i det! I juni, juli og november må du derimot ta ekstra vare på helsa di! Hele året bør du ha fokus på å holde deg frisk med riktig kost og mosjon. Unngå stress i den grad det er mulig. 2009 blir for alle værer et minneverdig år.

Tyr

De personlighetssterke tyrene må passe ekstra på helsa i 2009, og i kjærlighetslivet kan det oppstå mindre misforståelser og komplikasjoner - ingenting som ikke lett kan ordnes. De siste månedene i året er tida for økonomisk vinning og det er lurt å høre på råd fra de eldre! Lykke til!

Tvilling

Siden Merkur og Pluto tidvis i 2009 vil påvirke tvillingene, kan året være noe ustabilt. Men det er da kanskje aller viktigst at du fokuserer på det som er positivt selv i perioder som er litt vanskelige. Dersom du er tvilling og skal ut på en reise i 2009, er det stor sjanse for at du treffer din sjelevenn på denne reisen. Ta vare på det som er positivt og bruk det negative til en styrke!

Krepsen

Bra ting skjer i livet ditt i 2009, men det er viktig at du er åpen for disse forandringene. Hvis du ikke er på utviklingen, blir det negative konsekvenser. Fleksibilitet er også viktig for at året skal være bra sosialt - med jobb og skole. I juli er det ekstra viktig at du forsøker å opprettholde en viss stabilitet i kjærlighetslivet ditt for å unngå at det blir for mye stress! Pass ekstra på i april og mai, som er aktive måneder. Slapp av og ta det med ro, du kan lett bli sliten i denne perioden.

Løven

I 2009 må du rett og slett være veldig obs på hvordan du forholder deg til menneskene rundt deg. Vær observant på positive relasjoner og gi folk rundt deg komplimenter! 2009 blir skoleåret for alle løver, og når året nærmer seg slutten vil du få en form for belønning for arbeidet ditt. Tålmodighet er et viktig stikkord i året som kommer.

Jomfruen

Neptun og Pluto kan bringe negative påvirkninger i livet ditt i 2009, men dette blir et aktivt år. Noen jomfruer vil nå frem med det de vil - for eksempel om de skriver og får dette publisert. Det blir et dynamisk år med reising og/eller flytting, men vær også forsiktig og trå varsomt - med jomfruens høye tempo i året som kommer, kan det fort gå litt raskt i svingene. Hvis du har problemer med en kjæreste, vær tålmodig og lytt på råd fra vennene dine.

Vekten

I 2009 er det aller viktigst for alle vekter at de forsøker å oppnå en form for balanse. Vanligvis er vekten i sentrum som en slags fredsmegler, men i 2009 har du som vekt en tendens til å tenke litt mye på deg selv. Bruk vennene dine i dette året - de vil være ærlige! I kjærlighetslivet kan det gå litt trått i begynnelsen av året, men det endrer seg mot slutten av 2009.

Skorpion

Året begynner med et skikkelig energiboost! 2009 er året for å vise menneskene rundt deg hvor kreativ du kan være, og folk vil være åpne for dine ideer. Hva kjærligheten angår, vil det gå opp og ned, og mot slutten av året vil du kanskje føle at du må forandre deg litt i et kjærlighetsforhold. Nøl likevel ikke med å uttrykke de innerste tankene dine! Vær spesielt forsiktig i september og oktober, og ta vare på energimånedene i begynnelsen av året.

Skytten

I januar, februar og mars skjer det viktige ting i livet ditt som skytte! Året kan være preget av irritasjon, og det er viktig å ta vare på de menneskene rundt deg som påvirkes av dette. I kjærligheten vil mennesker i dette soltegnet ha litt vanskeligheter med å uttrykke seg, og pass spesielt på i august - det er en avgjørende måned.

Steinbukken

Hvis du tegner, maler eller driver men annen kunst, vil de utfordringene 2009 bringer bare være morsomme. Det kreative vil være viktig i året som kommer. Alt det som steinbukken føler at han eller hun har jobbet for i årene som har gått, vil føles ferdig i 2009, og venner og familie vil være stolte av deg! Har du kjæreste - forsøk ikke å være sjalu i mars, det er en kritisk måned. Ellers blir 2009 bringe mange romantiske muligheter dersom du er singel.

Vannmannen

2009 blir året for å sette i gang med nye prosjekter. Året kan dog bringe noen overraskelser på det økonomiske området, men i forhold til kjærligheten, er det bare å smi mens jernet er varmt det første halvåret. Pass likevel på i månedene juni til august, det kan være vanskelige måneder hva kjærlighet angår.

Fiskene

Hvis du klarer å starte året på riktig måte, er det ingenting som står i din vei i 2009. Du vil lykkes med alt du forsøker å oppnå. I kjærlighetslivet skal du lytte til dine egne instinkter og ikke høre på råd fra andre. Vær likevel forsiktig med relasjoner du starter, og mot slutten av året vil du møte noen som skal komme til å bety mye for deg.

(Horoskopet er basert på informasjon fra forskjellige eksterne nettsider.)