Ashley Young  (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)
Ashley Young (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)

Verdsatt til 750 millioner

Martin O'Neill mener prisen på overgangsmarkedet er vanvittige - noe som får han til å sette en stiv prislapp på Ashley Young.

Manchester City bladde lørdag opp rundt 120 millioner kroner for Chelsea-reserven Wayne Bridge.

Aston Villa-manager Martin O'Neill mener prisene i dagens marked er vanvittige, og kvir seg for å øse ut med penger på samme måte.

- Om jeg tror en spiller vil bli verdt det, så kan jeg kanskje betale overpris, sier O'Neill til News Of The World.

Hvor mye er Wayne Bridge og Ashley Young verdt? Si din mening i kommentarfeltet under!

Martin O'Neill  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Martin O'Neill (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Verdsetter Young til 750 millioner
Han sørget selv for at en del øyne ble hevet da han punget ut nærmere 100 millioner kroner da han hentet Ashley Young fra Watford for to år siden, men det er ingen som setter spørsmålstegn ved det kjøpet i dag.

Young har briljert for Villa og blitt en av lagets aller viktigste spillere, og han har også debutert på det engelske landslaget. O'Neill mener likevel at han betalte for mye da han hentet Young til klubben.

- Jeg ville ha foretrukket å betalt 5 millioner pund (Drøye 50 millioner kroner) for Ashely den gangen. Det faktum at han er verdt 15 ganger så mye nå har ikke noe med saken å gjøre, sier O'Neill.

Da det ble pekt på at den betyr at han verdsetter Young til 750 millioner kroner måtte nord-iren trekke på smilebåndet.

- Kjør på! Men jeg vet at om han leser det, så vil han komme innom for å ta seg en prat med meg, ler O'Neill.

- Kan ikke konkurrere med City
Etter å ha sett hvor mye City var villig til å betale for 28 år gamle Bridge, som bare har startet tre Premier League-kamper for Chelsea denne sesongen, innrømmer O'Neill at Aston Villa ikke kan konkurrere mot pengesterke City på overgangsmarkedet.

- Om vi jager samme spiller er det ingen sjanse for at vi kan konkurrere mot Manchester City. Definitivt ikke. Som en aktør på markedet har Manchester City endret på ting, sier den karismatiske manageren.