athletic bilbao (Foto: RAFA RIVAS/AFP)
athletic bilbao (Foto: RAFA RIVAS/AFP)

Ny oddsgevinst i dag?

TV 2 Sporten har truffet på årets tre første dager. Sjekk søndagens spillforslag her.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 4. januar, frist kl. 16.55:
86 Malaga - Sporting Gijon H 1,85
88 Athletic Bilbao - Espanyol H 1,80

Totalodds: 3,33

Hjemmelaget sterkest
Primera. Duell mellom to av nykommerne, som begge har klart seg bedre enn forventet. Malaga har vært sterke på eget gress. Tre topplag har reist herfra med poeng, seier i fire av de fem øvrige hjemmekampene. Det er en del skadefravær i troppen, men få av dem har spilt noen stor rolle.

Sporting har på sin side vært offensive og gode på reisene. Fire seirer og 13 scoringer er det bare Barca overgår. Som eneste lag har de til gode å spille uavgjort så langt i sesongen. Usikkerhet rundt et par spillere grunnet skader, uaktuelle grunnet suspensjon er Carmelo (a) og Matabuena (m).

To lag som er ute etter alle poengene her. Malaga virker stødige hjemme, og burde vært klarere favoritter. 3-2 i tilsvarende oppgjør forrige sesong, og vi tror det blir noe i den duren i dag også. 1,85 kan forsøkes.

Poengene forblir på San Mamés
Primera. Atlethic Bilbao viste strålende form før juleferien med 4-1-1 på seks kamper. Det inkluderer seier i de tre siste hjemmekampene. Ustaritz (f) og Gurpegui (m) står på skadelisten, uten at det har så stor betydning.

Espanyol tok bare ett poeng på sine seks siste kamper før ferien. Ingenting å si på innstasen mot Atletico i 2-3-tapet, verre er det med et forsvar som lekker og Tamudo (a) på skadelisten. De La Pena (m) er på vei tilbake etter en tid ute. Beranger (f) betegnes som usikker.

Vertene har den flyten gjestene mangler, og har normalt god kontroll på svak motstand hjemme i Baskerland. 1,80 må med.

Vurdert av Magnus Wattne