Guri Solberg blogg
Guri Solberg blogg

- Et av mine beste år

Sjekk hva som var Guri Solbergs beste opplevelser i året som gikk.

Programleder Guri Solberg kan se tilbake på en fin «Skal vi danse»-høst i 2008, men den populære programlederen hviler ikke. Nå skal hun i gang med TV 2s nye storsatsning ««Det store korslaget».

Les også: Disse skal danne kor
Les også: Her er TV 2-våren

- Giftet meg med verdens beste mann

Nå oppsummerer hun året sitt i sin egen blogg.. Der skriver hun at hun og vennene på nyttårsaften hadde en oppsummering der alle fortalte om sin opplevelse av året som har gått.

- Da det var min tur til å fortelle, måtte jeg bare trekke pusten og si at 2008 nok var et av de beste årene i mitt liv! Det er så mye bra som har skjedd, jeg har gifta meg med verdens beste mann, fått masse spennende muligheter på jobbfronten, vært sammen med venner og familie, og jeg har en trygghet og selvtillit som jeg ikke har hatt før, skriver Guri i bloggen sin.

Guris favoritter i 2008

Guris favorittmusikk i 2008 har vært platene til Vampire Weekend og ektemannens band Real Ones.

Boka «Vente, Blinke» av Gunhild Øyehaug og Woody Allen-filmen «Vicky, Christina, Barcelona» er også noen av Guris kulturelle favoritter i året som gikk.

- Barcelona var årets beste ferie, beste tv-program var «Tett på tre», beste radioprogram har også i år vært «Radioresepsjonen» på P3, skriver Guri i bloggen.

Les Guris oppsummering i bloggen her!

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»