Paris Hilton George Clooney
Paris Hilton George Clooney

Hilton dater Clooney

Blir Paris Hilton og George Clooney årets kjendispar?

Nylig ble det kjent at det er slutt mellom Paris Hilton og rockeren Benjii Madden. Nå er det et nytt år og nye muligheter for Paris-erobringer.

Les også: Paris er singel igjen

Nå ryktes det om at hotelarvingen Paris Hilton (27) skal ha en romantisk affære med den tjue år eldre filmstjernen George Clooney, ifølge bransjenettstedet Bang Showbiz.

Snakket en evighet

- Paris og George satt og snakket sammen i en evighet. Det virket ikke som de enset de andre i rommet, sier en kilde til «Life and Style Weekly magazine» ifølge nettstedet.

Kvelden etter skal Paris og George ha spist middag sammen på en Hollywood-restaurant med regissør Ridley Scott og vinneren av MTV-serien «Paris Best Friend Forever» Brittany Flickinger. I serien søkte Paris Hilton etter ny bestevenn.

Les også: Paris elsker nordmenn

parisnicki_680
parisnicki_680

Shoppingsjokk i Australia

Samtidig ryktes det ifølge Bang Showbiz om at Paris Hilton har påført Australia et aldri så lite «shoppingsjokk». Paris feiret nyttårsaften i Sydney med en shoppingrunde uten like. Paris selv insisterer på at hun hjelper økonomien med utskeielsene.

- Jeg er i Australia. Jeg synes det er viktig å hjelpe til med økonomien overalt i verden, skal Paris ha uttalt. Australias visestatsminister Julia Gillard forsvarer hotellarvingen.

- Jeg er naturlig nok ikke like dreven i shopping som frøken Hilton, men Australia er en flott plass å shoppe.

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge».