Kjetil Strand (Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP)
Kjetil Strand (Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP)

Strand mister VM

- Det er alltid kjedelig når skader avgjør om jeg kan være med eller ikke, sier Kjetil Strand.

Kjetil Strand har tidligere sagt at han frykter akillesskaden vil holde ham utenfor VM-laget i Kroatia i januar, og det viser seg at frykten ikke var grunnløs.

- Han spiller garantert ikke i VM, bekrefter landslagstrener Robert Hedin overfor TV 2 Sporten.

- Kjedelig når skader avgjør
Storsskytteren, som til daglig spiller for tyske Füchse Berlin, synes det er trist at VM ryker.

- Det er jo selvfølgelig dumt, det sier seg selv, sier Strand.

- Det er alltid kjedelig når skader avgjør om jeg kan være med eller ikke. Det er en del av gamet, men jeg kan ikke grave meg ned heller. Men det er jo det andre mesterskapet jeg går glipp av og det er ikke kjekt, sier Strand.

Ute i flere måneder
Strand er usikker på hvor lenge han er ute, men regner med å måtte belage seg på flere måneder på sidelinjen.

- Det kommer an på om det blir operasjon eller om jeg bare må hvile. Jeg tror det blir to-tre måneder i alle fall, sier han.

Jensen avventer
Om Johnny Jensen blir med til VM eller ikke er heller ikke avgjort ennå. Johnny Jensen sier de to vil ta en avgjørelse snart.

- Jeg har snakket med Hedin og vi har blitt enig om å se an situasjonen og hvordan det ser ut med skader. Det har ikke blitt tatt noen avgjørelse ennå, sier skadeplagete Jensen, som nå endelig er frisk igjen.

- Det er greit for klubben at du spiller i VM?

- Jeg har ikke snakket så mye med de om det, men om jeg velger å spille VM er det opp til meg. Men jeg er frisk, det er det viktigste, avslutter Jensen.

Norges kamper (i Porec): 17/1 Norge - Saudi-Arabia, 18/1: Brasil - Norge, 19/1: Norge - Egypt, 21/1: Norge - Serbia, 22/1: Danmark - Norge.